Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В Ужгороді з лікарні зникла дитина

Вчора, 4 червня, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що з педіатричного відділення Ужгородської районної лікарні зникла дитина. 12-річний хлопчик самовільно покинув заклад, нікому не повідомивши, куди йде.

На пошуки неповнолітнього жителя села Червоне Ужгородського району були орієновані екіпажі патрульних поліцейських, пошуками займалися працівники сектору кримінальної поліції, слідчі та ювенальна превенція. За кілька годин хлопчика знайшли на вулиці Джамбула в обласному центрі. Дитину одразу передали матері.
Кількома годинами пізніше того ж дня правоохоронці отримали ще одне повідомлення про зникнення дитини. Цього разу розшукувалася 10-річна ужгородка, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Місцезнаходження дівчинки вдалося встановити майже одразу після заяви в поліцію.
Патрульні поліцейські знайшли дитину в одному з дворів сусідніх багатоквартирних будинків. За словами четвертокласниці, на втечу вона наважилася після чергового конфлікту з батьками.   
Наразі спеціалісти відділу ювенальної превенції встановлюють причини втечі дітей і проводять з ними та їх батьками профілактичні бесіди.

Джерело: PMG.ua





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.