Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Експерти розповіли, якою може бути людина майбутнього

У сучасному світі все більших масштабів набуває трансгуманізм, який підтримує ідею використання технологій і науки для поліпшення як розумових, так і фізичних характеристик людини. Це може серйозно вплинути на те, яким буде суспільство майбутнього.



Інтерес до ідей трансгуманізму став підвищуватися ще з другої половини XIX століття, коли суспільство почало вірити, що такий підхід ефективний у боротьбі з хворобами і старінням. Прихильники ідеї переконані, що технічна революція виступає тим, що посприяє біологічній еволюції, ведучи до поліпшення світу та життя людей. Притому такий процес розвитку не стане остаточним, представляючи собою лише черговий виток на шляху зміни людства.
Серед прихильників трансгуманізму є вчені, біологи, футуристи, навіть філософи і генетики. Вони вважають, що розвиток науки і технологій забезпечить перехід суспільства до більш досконалої форми існування. Трансгуманісти готові використовувати в своїх цілях кібернетику та комп’ютерне моделювання, а також їх мета включає завантаження мозку людини у віртуальний простір.

http://cikavosti.com





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.