Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В Ужгороді розкажуть про зміцнення традиційної української родини

6 червня в ПАДІЮНі (м. Ужгород, Студентська набережна, 8) буде проведуть закарпатський «Форум Сім’ї».
Мета Форуму - привернути увагу до проблем сім’ї та дітей в Україні, консолідація зусиль представників органів влади і громадськості для захисту цінностей української сім’ї та формування державної сімейної політики заснованої на українських традиційних цінностях.
До участі у Форумі запрошені урядовці, парламентарі, науковці, журналісти, освітяни, представники громадськості, місцевого самоврядування, Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій з усіх районів та громад Закарпаття.
В рамках Форуму відбуватимуться пленарні засідання та робота по тематичних секціях (освітні програми, потенціал церков у питанні захисту сімейних цінностей, праця в медіапросторі, громадська та політична робота, батьківство).
На Форумі буде прийнята Резолюція та представлений календарний план просімейних заходів в Закарпатті на 2018 рік, пов'язаний з розвитком інституту сім’ї в Україні.
*
Початок Форуму о 10.00, реєстрація з 8.00 до 9.50 (є можливість електронної реєстрації - https://goo.gl/zJ8r8V, питання щодо реєстрації - 0669158385 ), закінчення роботи - о 16:30.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.