Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Афера року: закарпатець заплатив за Bitcoin 1 мільйон, але криптовалюту так і не отримав

Кримінальне провадження у даній справі порушено ще у грудні минулого року, й вже за її ходом ухвалено кілька рішень Ужгородським міськрайонним судом, передає Mukachevo.net.

Згідно з матеріалами справи, з якими вдалося ознайомитися редакції Mukachevo.net, з початку червня до 20 грудня минулого року закарпатець перерахував на рахунок в одному з українським банків 1 мільйон гривень за те, аби придбати криптовалюту Bitcoin, але так і не отримав ні криптовалюту на зазначену суму, ні власних грошей.
21 грудня поліцією було порушено кримінальне провадження за цим фактом – за частиною 4 статті 190 КК України, а це Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою.
Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.
У цій справі фігурує наразі 2 ймовірних причетних осіб, і на початку травня цього року поліція отримала дозвіл від суду на отримання роздруківок телефонних розмов цих осіб, аби встановити їхню роль у можливій афері.
Зауважимо, що у грудні минулого року курс Bitcoin різко підскочив до $20 000 за монету, а тоді в січні обвалився до $12-14 000





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.