Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Британець злегка захопився наркотиками і вирішив прийняти картопляну ванну в жіночій білизні

Поліція виявила чоловіка з ліфчиком на грудях у ванні, заповненій картоплею.

У Великобританії засудили чоловіка в ліфчику, який п'ять днів вживав наркотики, насипавши в ванну картоплю. Про це повідомляє видання Daily Mirror. Співробітники готелю у місті Істлі, графство Гемпшир, де зупинився 30-річний Джеймс Джонсон, відчули з його номера запах конопель і викликали поліцію.
Вони стверджували, що бачили жителя із мішком картоплі і в жіночому одязі. Коли поліція увійшла в номер, Джонсон з ліфчиком на грудях сидів у ванні, заповненій картоплею. При обшуку у нього знайшли запас різних заборонених речовин, у тому числі екстазі і психоделік 2CB. У будинку, де жив чоловік, також зберігалися наркотики.
Як з'ясувалося, Джонсон приїхав в рідне місто з парою друзів. Вони планували провести в Істлі один вечір, але захопилися і п'ять днів вживали наркотики.
«Тоді здавалося, що це саме те, що потрібно було робити», — пояснив чоловік на суді. За словами Джонсона, він заздалегідь купив наркотики в даркнеті, витративши на них 750 фунтів стерлінгів. Суд засудив його до громадських робіт на термін 18 місяців і зобов'язав пройти дев'ятимісячний курс лікування від наркотичної залежності. Доля його друзів не уточнюється.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.