Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті з початку року на воді вже загинуло 17 людей

На сьогодні зареєстровано 17 випадків, що є втричі більшим ніж за аналогічний період минулого року (5 потопельників). Такий ріст трагічних випадків на воді (лише впродовж травня потонуло п’ятеро осіб) викликає неабияке занепокоєння рятувальників.
Так, 21 травня о 19:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників Національної поліції про те, що у руслі річки Тересва, біля с. Терново Тячівського району виявлено тіло людини. Для вилучення тіла загиблого з води було залучено чергове відділення 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів. Загиблим виявився 61-річний місцевий мешканець, який кілька днів тому пішов з дому й не повернувся. Детальні обставини справи та причину смерті людини встановлюють правоохоронці.
З огляду на такі випадки рятувальники краю звертаються до звертаються до всіх громадян з турботою та проханням: відпочиваючи на воді, дотримуйтесь заходів безпеки. Зокрема, відпочивати слід тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Забороняється заходити у воду зі швидкою течією та напідпитку.
Цінуйте власне життя та не нехтуйте правилами безпеки!

У ДСНС України у Закарпатській області




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.