Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вбиває печінку: лікарі назвали найбільш небезпечний алкогольний напій

Енергетичні напої, особливо ті, які містять у собі багато кофеїну, по-справжньому шкідливі для людей. Такі напої особливо підступні, оскільки покращують працездатність людини, як обіцяє їх яскрава реклама, але при цьому призводять до виснаження енергетичних запасів у клітинах органів і тканин, передає Ukr.Media.

Енергетики просто стимулюють активність нервової системи, просто виснажуючи її, і до того ж – подразнюють органи травлення, вичавлюють з організму всю можливу енергію. Люди, які захоплюються енергетиками, зазвичай мають проблеми з травною системою, серцем і психікою.
Енергетичні напої начебто і не дуже шкодять печінці, оскільки є слабоалкогольними, але насправді це далеко не так. Вони надають більш агресивний вплив на організм, ніж, приміром, та ж горілка або віскі, або інший сильний алкогольний напій.
А між тим, вони дуже небезпечні, адже крім алкоголю або кофеїну містять велику кількість цукру, ароматизатори, синтетичні барвники, які отруюють печінку, вимушені розщеплювати алкоголь і виводити його з організму.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.