Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Куди поїхати відпочивати влітку?

Через тринадцять днів літо. На Закарпатті погода не тішить. Але це нічого, оскільки вже можна планувати відпустку. Ви забули гарячий пісок, що обпікає п’ятки? Засмаглу шкіру? Морський прибій і галасливих чайок? Спекотні дні та теплі затишні ночі? Тоді вам точно пора на море. Rakhiv News розповість вам про одну з курортних країн, що розташована зовсім близько до України.



Болгарія. Як тільки заїжджаєш, то бачиш пальми на дорогах та безмежне море. Майже всі розмовляють російською. Здається, ніби ти в Україні, але життя тут інше. Майорять прапори Євросоюзу. Ті, хто пропонують рекламу або якийсь ресторан, чудово розмовляють англійською, а найголовніше море тут тепле до кінця вересня. Як ви знаєте, Болгарію омиває те саме Чорне море, що й Одесу, але воно тепліше й чистіше.

Найпопулярніші курорти країни – це Албена, Сонячний берег, «Золоті піски», Рив’єра та Сонячний день.

Ми розповімо вам про найбільший курорт країни – Сонячний берег. Сама назва вже викликає купу емоцій і фантазій. Він розташований у містах Несебр та Бургас. Несебр поділяється на новий (сучасний) та старовинний. Несебр-сучасний і Бургас – це, власне, і є сам курорт, наповнений шикарними готелями, різноманітними закладами харчування, нічними клубами, який розлігся на довгому, красивому пляжі. А Несебр-старовинний – автентичне затишне містечко, із залишками візантійської архітектури. Зокрема, там збереглися руїни церкви св. Софії 4 ст. та Східна кріпосна стіна міста. Крім того, обов’язково відвідайте чудовий ресторан із назвою (що видає сама себе) «Step to sea», де з усіх боків кличе море, бо воно просто за спиною. Ще й, ясна річ, навколо багато колоритних сувенірних магазинчиків. І чудові засмаглі люди, що живуть коло моря.



Що ж до готелю, то кожному що по душі. Ви можете обрати економну трійку або ж шикарну п’ятірку. Не забувайте, що в Болгарії тризірковий готель – це чотири зірки в Туреччині або Єгипті. Зрештою, вплив Європи відчутний і насамперед він проявляється в чистоті.

Також тут є Долина троянд, тому різна природна косметика з троянд дуже популярна. На кожному кроці можна купити мило, парфуми і креми. Ціни майже ті самі, що й в Україні. Встояти перед приємними ароматами досить важко.

Як добратись? Є два варіанти: автобус і літак. Звісно, автобусом довго і у муках, але дешевше, а літаком швидко і з комфортом, але дорожче. Та який би вид транспорту ви не обрали, усе одно спостерігатимете оранжеві вогні над морем та прекрасні будівлі, що світяться в далечині.

Болгарію можна визнати унікальною, адже тільки тут ви можете замовити готель із харчуванням all inclusive, притому відпочивши по-європейськи.



Загалом, курортна країна тішить своїми можливостями і розвитком, трохи кусається цінами й дещо лякає персоналом. Тому що люди або зовсім тебе не помічають, або не дають проходу. Але головне їхати за кордон і не губитися, почувати себе вільно, брати від відпочинку все, щоби він став незабутнім. Зрештою, ви на морі, що може бути краще?
Олександра БУДЛЯНСЬКА




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.