Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені: Перша зустріч пари впливає на тривалість стосунків

Психологи, які працюють в Каліфорнійському університеті, вирішили з’ясувати, що впливає на тривалість статевих стосунків, що склалися в пари. Висновки виявилися досить очікуваними.
Вчені прийшли до висновку, що головним для тривалості статевих відносин є те, наскільки ефективним був перший секс пари.
Як показали дослідження, чим краще відбулася перша сексуальна близькість партнерів, тим більша ймовірність, що їх відносини стануть серйозні і тривалі.
Фахівці США залучили до своїх досліджень більше 800 осіб. У всіх були різний вік. Результати експерименту показали, що відносини, короткострокові або довгострокові, починалися однаково. Відмінності з’являлися, коли партнери спробували свої здібності в сексі кілька тижнів. В окремих випадках – місяців.
Якщо перший секс закінчувався незадоволеністю – все зрозуміло. Якщо статеві відносини продовжують розвиватися, партнери починають все більше піклуватися один про одного. Турбота тім більше, чим довший спільний секс.
Вчені США знайшли різницю у короткострокових і тривалих сексуальних відносинах. У початковій стадії інтерес до партнера зростає однаково. У той ж час, коли вони нетривалі, він швидко сходити нанівець. При тривалих – він зростає.
Дані відміну фахівці змогли зафіксувати навіть після першого сексу. Тобто, люди, які були ним задоволені, прагнули до продовження відносин.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.