Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

"Розбірки" на кордоні Закарпаття: порушники обматюкали та закидали прикордонників камінням, а ті відкрили вогонь

Так, сьогодні, близько 2-ї години ночі, під час патрулювання річкової ділянки кордону поблизу населеного пункту Вилок, прикордонний наряд за допомогою приладу нічного бачення спостерігав рух осіб у бік держрубежу.
Про це повідомляє ЗРУ ДПСУ.
Військовослужбовці негайно розпочали переслідування ймовірних правопорушників, на що ті відреагували нецензурною лайкою та киданням каміння у правоохоронців. Один камінь влучив в прикордонника.
Для припинення провокації та з метою здійснення затримання зловмисників, прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору.
Після цього правопорушники вдались до втечі та сховались в одному з приватних помешкань. Групою реагування було організовано спостереження за даним приватним помешканням та викликано до місця події співробітників поліції, які й затримали нападників.
Про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 342 ККУ «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві» до Виноградівського відділення Берегівського відділу НП в Закарпатській області направлено письмове повідомлення.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.