Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Які напої допоможуть схуднути без зайвих зусиль


Спробуйте цей простий і натуральний напій, і легко позбавтеся від зайвої ваги! Мій результат - 2 кг за тиждень! Приєднуйтеся! 
Селера і лимон створюють ідеальний дует, який стимулює травлення, прискорює обмін речовин і спалює жир.
Цей напій також допоможе вашому шлунку ефективніше працювати, якщо ви вживали важкі і жирні продукти, які порушують роботу травного тракту.
Корінь селери дуже соковитий, ароматний і має специфічний горіхоподібний смак. Він відмінне джерело фталідів, які значно покращують кровообіг і зменшує кількість гормонів стресу в крові. Що немало важливе для процесу схуднення.
Стебло і корінь селери багаті водою і мають надзвичайно низький вміст калорій, що робить їх ідеальними продуктами для втрати ваги, особливо якщо вживати їх на вечерю.
Основними інгредієнтами цього засобу є корінь селери і лимон, але ви можете додавати і зелень і овочі, для поліпшення смаку і посилення ефективності. Наприклад: петрушку, базилік, кінзу, м'яту, кріп, фенхель, моркву, огірок.
Інгредієнти:
1 склянка нарізаного шматочками кореня селери
1 столова ложка лимонного соку
200 мл очищеної води
Приготування:
Помістіть усі інгредієнти у блендер і подрібніть до однорідного стану.
Рекомендується вживати цей напій 2-3 рази в день за 30 хвилин до їжі.
Вже через тиждень ви помітите значні результати. Не забувайте активно рухатися впродовж дня, не сидите нерухомо більше 1 години.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.