Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Синоптики розповіли, яким буде травень та літо в Україні (ВІДЕО)

Травень утримуватиме температуру в межах 25-30 градусів тепла. І цю теплінь час від часу перебиватимуть опади.

Травень 2018 року почався із захмарної позначки в 30 градусів тепла. Ніч проти 2 травня стала найтеплішою за 137 років. В Україні цього тижня було спекотніше, ніж в північних країнах Африки.
Тиждень, для тих, хто любить теплішу воду, купальний сезон розпочнеться за тиждень, кажуть синоптики.
Природа, тим часом не знає, як реагувати на такі аномалії: квіти позацвітали раніше, плодові дерева вже скидають свій цвіт.
Травень утримуватиме температуру в межах 25-30 градусів тепла. І цю теплінь час від часу перебиватимуть опади. Але місяць нагріє повітря десь на 2 градуси більше за багаторічні значення. Літо теж буде спекотнішим, ніж зазвичай на 2-3 градуси. Такі розрахунки дали синоптики Укргідрометцентру.
«Аномалії відбуваються по всьому світу. На півночі Індії пилова буря з блискавками вбила 125 людей. Вітер шпурляв пісок, каміння, дроти та гілки дерев. Такі бурі там бувають у літній період, проте стількох людських жертв від них ще не було. На Гаваях місцеві страшаться рожевої хмари, яку красиво і загрозливо викидає вулкан Кілауеа. Лава перекрила дороги, тисячі людей евакуйовують. Наразі оголошено надзвичайний стан», – зазначається в сюжеті.
Українцям синоптики обіцяють, що спекотні літні дні поступляться невеликими дощам по всій Україні. Стовпчик термометра опуститься до комфортнішої для весни позначки +20-25 градусів тепла. Але прохолоднiші дні на кінець травня нам віщує народна прикмета: якщо початок травня теплий, то кінець буде холодним.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.