Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені знайшли простий спосіб омолодити організм всього за п’ять днів

Американські вчені, співробітники Університету Південної Каліфорнії, разом з італійськими біологами з Інституту молекулярної онкології запропонували простий метод поліпшення загального фізіологічного стану людини.

Дослідники порекомендували своєрідний підхід до харчування, що дозволяє зміцнити здоров’я і збільшити загальну тривалість життя, – повідомляє ukrhealth.
Вчені встановили, що раціон харчування, що включає в себе хоча б 5 днів в місяць вживання виключно пісних страв, зменшує ризики розвитку діабету, раку, проблем з серцево-судинною системою. За словами науковців, перший позитивний результат від використання такого алгоритму харчування з’являється через три місяці з початку його практики.

До цього вчені з Нідерландів зуміли довести, що обмеження калорійності раціону харчування захищає головний мозок від старіння. За даними публікації журналу Frontiers in Molecular Neuroscience, ними було виявлено, що при зменшенні добової кількості калорій на 40% знижується рівень запалення, що зачіпає клітини мозку, на фоні якого стихають несприятливі процеси, що сприяють розвитку хвороби Альцгеймера.

Читайте більше тут: https://zik.ua




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.