Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

“Розбещував хлопчиків”: Скарбничого Ватикану судитимуть за домагання

76-річний кардинал Джордж Пелл, який займається фінансовими питаннями Святого престолу, постане перед судом, передає Корупція.Інфо

Третю за впливовістю людину у Ватикані звинувачують в розбещенні малолітніх.
Справу розглядатимуть в суді Австралії. Кардинала звинувачують в розбещенні хлопчиків – ще в ті часи, коли він був молодим священиком в комуні Балларата. Сам Пелл звинувачення заперечує.

Крім цього десятки співробітниць ООН розповіли про численні випадки сексуальних домагань в організації. Жінки розповіли, що керівництво організації "заплющує очі на те, що відбувається", а також додали, що через публічні оповіді про це вони можуть втратити роботу.


Нагадаємо, нещодавно в Держдумі Росії розгорівся скандал про сексуальні домагання голови комітету з міжнародних справ Леоніда Слуцького до журналісток. Слуцького звинуватили в сексуальних домаганнях відразу три журналістки.


У відповідь низка російських ЗМІ, зокрема агентство РБК і телеканал "Дождь", заявили про відкликання журналістів, що працюють в Держдумі, редакція газети "Комерсант" відмовилась від співпраці з комісією Держдуми з етики та із самим Слуцьким.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.