Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Речі, які не варто змивати в раковину й унітаз

Борошно
Всі, хто колись робив тісто, знають, що при змішуванні вода з борошном утворюють клейку грудку. Те ж спостерігається згодом і в трубі, якщо змити в неї борошно, яка липне до стінок і легко провокує засмічення.

Паста і рис
Різноманітні макаронні вироби і рис поглинають воду, тому при попаданні в водне середовище вони починають розбухати і з часом це може викликати серйозне засмічення. Також ці продукти з великою ймовірністю застрягнуть в вигинах труб і створять навколо себе бар'єр, блокуючи стік ще більше.

Ліки
Багато таблеток розчиняються у вологому середовищі і люди вважають, що їх можна без побоювання викидати в каналізацію. Однак важливо розуміти, що лише мала їх частина повністю розчиняється у воді, коли інші створюють засмічення. Крім того, лікарські препарати здатні серйозно забруднювати воду.

Наліпки
Мало хто знає, що наклейки, які зазвичай можна знайти на фруктах, не можна змивати в каналізацію. Після видалення наклейки з шкірки фрукта слід відразу відправити у відро для сміття, оскільки в трубі вона може прилипнути до стінки і збирати за собою інше сміття, провокуючи таким чином велике засмічення.

Презервативи
Слід запам'ятати, що презервативи не розчиняються у воді, а після попадання в каналізацію, як правило, просто залишаються в вигинах труб. Поверх засоби контрацепції почнуть скупчуватися інші речі, тим самим провокуючи засмічення, а виправити це, швидше за все, буде можливо тільки за допомогою сантехніка.

Недопалки
Попільничку краще спустошувати в сміттєву корзину, а не в унітаз, наприклад, оскільки такі речі накопичуються і провокують засмічення. Недопалки не розчиняються у воді, а у великій кількості можуть злипнутися між собою.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.