Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ось що потрібно знати про секс після сорока

Побутує думка, що з віком статеве життя йде на спад. Це правда, але більшість респондентів зазначають, що саме у зрілому віці вони отримували найбільше задоволення від процесу.


Експерти вирішили розповісти, що ж змінюється після 40-ка років.

Сексу менше не стане

За даними досліджень, третина людей у США продовжує займатися сексом до 70 років. У 40 років цей показник становить 70% для жінок і 74 для чоловіків. Тому не варто ставити на собі хрест.
Ось що потрібно знати про секс після сорока / Mamsy

Турбуватися про безпеку потрібно завжди

Жоден вік не зможе вас захистити від хвороб, що передаються статевим шляхом. Тому якщо хочете жити активним сексуальним життям – не забувайте про захист.

Ви продовжите мастурбувати

Ось що потрібно знати про секс після сорока - фото 244180Ось що потрібно знати про секс після сорока / Ivona

Дослідження показали, що з 16 по 59 років відсоток мастурбуючих жінок у США не знижується та залишається в межах 60%. Також мастурбує й третина жінок, яким понад 70 років. У середньому 70% чоловіків мастурбують до 69 років, а потім цей показник знижується до 46%.

Займатися сексом буде складніше

Тут немає нічого дивного, адже з віком змінюється й фізіологія. Тому не варто засмучуватися, якщо ваша улюблена поза починає нагадувати тортури. До слова, щоб не було проблем, пов'язаних із гнучкістю та фізичною витривалістю – займайтеся спортом, адже секс теж можна сміливо віднести до категорії фізичних занять.

Якість сексу покращиться

Ось що потрібно знати про секс після сорока - фото 244179Ось що потрібно знати про секс після сорока / Medbooking

Багато жінок старше 40 років задоволені своїм сексуальним життям більше, ніж у молодості. Цьому є низка причин. Зокрема те, що з віком жінки не соромляться прямо казати, що приносить їм задоволення. Також постійний партнер знає як принести представниці прекрасної половини людства більше задоволення, а ще з віком і в чоловіків є бажання задовольнити не лише свою сексуальну потребу, а й своєї партнерки.

Проблеми з ерекцією не стануть на заваді чоловічому оргазму

Нагадаємо, що чоловікам для оргазму не потрібна ерекція. Як би то не було, але навіть млявий пеніс за комфортних умов, необхідних еротичних фантазій, а також ласк може оргазмувати. У цьому випадку важлива техніка та атмосфера.
Кохайтеся та приносьте задоволення своїм коханим. І нехай жоден вік не стане для вас обмеженням.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.