Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Стало відомо, як змінилися зарплати держслужбовців

В Україні була введена нова модель оплати праці для державних службовців.

У рамках реформи державного управління в Україні була введена нова модель оплати праці для державних службовців. Зокрема, було ліквідовано ряд надбавок, зате збільшені основні виплати. Про це йдеться у Звіті про виконання в 2017 році Стратегії реформування державного управління на 2016-2020 рр., опублікованому на "Урядовому порталі", передає Ukr.Media.
"На виконання Закону "Про державну службу" в 2017 році ліквідовано надбавки за знання та використання в роботі іноземної мови, доплату за науковий ступінь кандидата або доктора наук, надбавки за почесне звання "заслужений", - йдеться у звіті.
Також зазначається, що у період до 2020 року посадові оклади повинні повністю замістити стимулюючі виплати і створити рівні умови оплати в рамках однієї групи державних службовців.
Також у звіті повідмляється, що згідно з даними незалежного дослідження, Україна має конкурентний рівень заробітних плат держслужбовців на місцевому рівні. На центральному рівні, особливо на керівних посадах, розмір заробітної плати на держслужбі значно нижче, ніж у приватному секторі.
Також у доповіді повідмляється, що на 2019 рік нова комплексна система оплати праці. Зазначається, що завданням нової системи стане приведення оплати праці держслужбовців у відповідність з нормами Закону України Про державну службу.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.