Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Магнітні бурі у квітні: на українців чекає подвійний удар

У кінці квітня на Україну обрушиться чергова потужна магнітна буря. Метеозалежним людям варто бути дуже обережними 26 і 27 квітня.

26 квітня українцям варто очікувати легке магнітне обурення, а 27 квітня потужна магнітна буря повністю накриє територію країни.
“Реагують на зміни погоди дві групи людей. Це люди похилого віку, у яких вже є хронічні захворювання серцево-судинної системи – гіпертонія, ішемічна хвороба серця, атеросклероз. Або більш молода група людей з так званої дистонією. Ломить суглоби у людей з хронічними захворюваннями суглобів”, – нагадують лікарі.
Регулярний прийом препаратів, режим сну, відмова від алкоголю і переїдання – все це допоможе знизити негативні прояви метеозалежних людей. Крім цього, важливий позитивний настрій.
Нагадаємо, магнітні бурі можуть викликати сильний головний біль і різкі перепади тиску. Рекомендується під час магнітних бур пити більше чистої води, правильно харчуватися, частіше гуляти на свіжому повітрі і спати вдосталь. Не зайвими будуть також контрастний душ і заспокійливий чай. Не варто під час магнітних бур перевтомлювати себе в спортзалі або нервувати.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.