Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Словаччина: безкоштовна освіта за кордоном

Ви — одинадцятикласник, і щільний графік уроків та репетиторів настільки завантажує, що забувається про головне: “Ким я хочу бути опісля закінчення школи?”
Адже мрія про світле майбутнє, про навчання в престижному університеті з перспективою працевлаштування у провідну компанію тьмяніє, коли усвідомлюєш усю бюрократію та застарілі радянські методи викладання у нашій країні.
Але вихід є!







Навчання закордоном.
Словаччина щорічно вкладає в освіту кожного студента понад 7 000 євро. Залучує для роботи в державних університетах кращих вчених і провідних викладачів, які в основі викладання мають сучасні методи та вагому практичну частину.
Для українських абітурієнтів вступ до Словаччини без іспитів та ЗНО, а саме навчання є безкоштовним.
Здається, це настільки круто, що не зовсім схоже на правду? Дізнаймось глибше.
Словаччина — розвинена індустріальна країна, що входить до складу Євросоюзу, одна з найбезпечніших країн ЄС. Країна з безмежними можливостями. Переваги:
Легко вивчити мову
Відмінність між українською і словацькою (латиниця) – 34%, а між українською та російською – 38%. Зрозуміло, що із таким показником вивчення словацької мови дається легко та без зайвих клопотів.
Під час навчання в університеті Wеst Study організовує, для своїх абітурієнтів мовні курси, Опісля яких ви отримуєте сертифікат затверджений ВНЗом.
Ви проживаєте у гуртожитку разом із корінними словаками. Постійно спілкуючись на побутовому рівні — один з найкращих способів вивчення мови.
Викладачі державних університетів Словаччини дуже лояльно відносяться до українських студентів. Тож здача першої сесії (коли ви іще не володієте високим рівнем знанням мови) проходить лояльно та із розумінням екзаменаторів.
Лояльність Словаччини до українців
  • Дипломатичні відносини між Україною та Словаччиною іще з 1993 року;
  • наявність спільних кордонів;
  • глибокі історичні та культурні зв’язки українського та словацького народів;
  • відсутність будь-яких взаємних територіальних претензій;
  • існування досить чисельної української нацiональної меншини в Словаччині та словацької — в Українi.
Ці пункти дають зрозуміти, що тісний зв’язок країн, дозволяє українським студентам вільно навчатись та будувати своє майбутнє в одній зі стрімкорозвиваючихся країн Європи.
Навчання в університеті Словаччини
Однією з основних складових в успішному майбутньому держави є молодь. Влада Словаччини це добре розуміє, тож сповна вкладає у покращення кваліфікації викладачів, у відповідне обладнання навчальних кабінетів та максимальне покращення умов під час навчання для студентів.
Чому саме Словаччина?
Освітній центр West Study — це випускники державних університетів Словаччини. Ми відчули на собі увесь процес, усі проблеми з якими стикається український студент навчаючись тут. Ми добре знаємо, усі тонкощі: від підготовки пакету документів до поселення в гуртожиток чи вибору бажаного списку предметів. І головне: побудували хороший контакт із керівництвом університетів. Тож наші вступники мають постійну підтримку, допомогу та поради від нас.
Переваги навчання в словацьких ВНЗ:
- ЗНО не потрібно
- безкоштовна освіта
- комфортні гуртожитки поруч з ВНЗ
- сучасні методи навчання
- можливість офіційного підробітку до 80 год в місяць
- при вступі деякі факультети не вимагають іспитів
- можливість отримувати стипендію від 300 до 1000 євро
- лояльність до українських студентів
- перспектива кар'єрного росту в кращих світових компаніях
- вагома частина практичного навчання
- цінні кейси та поради від іменних викладачів
- проходження стажування/практики у всій Європі
Цей список можна довго продожувати, та чи не краще реальні враження і видгуки наших студентів?
Ужгород, Петро. бакалавр Пряшівського університету Словаччині, цього року вступив на магістратуру:
“Зробивши вибір в 11-му класі, я б і не міг подумати, що моє життя так зміниться. Навчаючись тут, я відвідав майже кожен куточок Словаччини, адже тут студенти мають пільги і майже задарма користуються громадським транспортом. Окрім цього, працюючи мав змогу подорожувати і відвідав понад 10 країн Європи. Дехто з моїх друзів українців залишився тут назавжди, і уже отримали громадянство словака.
Якби мені сказали схарактеризувати декількома словами роки навчання в Словаччині, я б назвав: цікаво, перспективно, весело та стрімкий ріст особистості. Це інша країна, і мені приходилось звикати до іншого менталітету, до інших законів, звичок, порядку. Але це розвиває, відчуваєш, як ростеш і як змінюються твої погляди і ти сам. Це круто! Завдяки своєму вибору, зробленому 5 років тому, я відкрився знайшов себе і зрозумів ким хочу бути. Це результат викладацької роботи університету. Адже тут окрім лекцій, вагома практична частина, де можна спробувати свої сили у тій чи інший професії.”
Київ, Людмила. Студентка 3-го курсу Словацького технічного університету в Братиславі:
“ 3 року тому, в Україну почалася криза, й усі кошти відкладені на моє навчання зменшились у 3 рази. Моєму розчаруванню не було меж, адже про престижне навчання в топовому університеті України я могла забути. Саме тоді, уже не маючи жодної надії, в просторах інтернету ми знайшли освітній центр West Study. Вони пропонували безкоштовне навчання в Словаччині. Хоч сумніви і мучили мене, але розуміла, що це мій шанс! Адже дуже хотілось, аби роки навчання пройшли не дарма. А тут іще можливість переїхати в іншу країну, вступ без ЗНО і жодних платежів університету за навчання. Уже вкінці літа ця мрія стала реальністю і я на руки отримала підтвердження, що зарахована до обраного університету Словаччини. А невдовзі уже приїхала на поселення в гуртожиток до Братислави. Як виявилось гуртожиток за 1 хвилину пішки від мого навчального корпусу.
Вдячна професіоналам своєї справи West Study, за те, що розвіяли мої сумніви і допомогли змінити життя отримуючи якісну освіту!”
Ці відгуки — маленька частина тих емоцій, які переживали наші абітурієнти. Та головне, вони зробили крок на зустріч змінам і здобувають вищу освіту в Словаччині.
Прийшов і твій час!
Незволікай!
West Study —  компанія, яка бере на себе усю організацію процесу вступу "ВІД і ДО": підготовка та робота з документами, мовні курси, вступна компанія, адаптація, гуртожиток та заселення, отримання необхідних документів для легального проживання в країні, консультація й підтримка під час навчання.
Ми відчули на собі всі етапи навчання в Словаччині і знаємо із середини тонкощі й підводні камені. Вже понад п'ять років компанія West Study допомагає абітурієнтам успішно здобувати європейську освіту.
Для нас це відповідальна робота, яка дарує можливість кожному вчитися безкоштовно в Словаччині.
З компанією West Study у вас не буде неприємних сюрпризів, додаткових витрат і прихованих платежів, адже у нас багаторічний досвід роботи, задоволені клієнти та прозора політика.
Якщо у вас залишились запитання телефонуйте (067-67-37-077)
або переходьте на сайт: weststudy.com.ua







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.