Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В Ужгороді вдруге відбудеться виставка-конкурс "Сакура в акваріумі 2018"

У неділю, 29 квітня, о 12.00, в Ужгороді вдруге відкриють виставку-конкурс аранжування нано-акваріумів "Сакура в акваріумі 2018".


Як і торік, учасниками конкурсу стануть аквадизайнери не тільки з Закарпаття, а й з інших регіонів України та з-за кордону - з Білорусі.
1. Команда "Fish-house" (Юрій і Настя Хаустови), Київ;
2. Дмитро Платонов, Ужгород;
3. Михайло Баренблат, Ужгород;
4. Роман Бужин, Ужгород;
5. Роман Дерешпол, Київ;
6. Володимир Ярковський, Харків;
7. Анастасія Гамлюк, Луцьк;
8. Олена і Іван Ковальчук, Луцьк;
9. Михайло Джанда, Ужгород;
10. Лоліта Жовтяк, Ужгород;
11. Дмитро Пилипенко, Київ;
12. Юлія Крот, Мінск, Білорусь.
Конкурс організовується з метою популяризації акваріумного хобі та в рамках фестивалю "Сакура Фест".
Ідея конкурсу полягає в тому, що кожен учасник власними засобами має створити в маленькому акваріумі композицію, яка б була близька до сакурової тематики. Допускається часткове продовження композиції за межами акваріума. 
Усі учасники втілюватимуть свої задуми в абсолютно однакових умовах - акваріумах об’ємом 26 літрів і розміром 35х30х25 сантиметрів, з однаковим обладнанням.
Оцінюватиме роботи учасників конкурсу фахове журі, члени якого визначатимуться в оцінці робіт учасників не дистанційно, по фото, а приїдуть для того, аби побачити їх вживу, тобто, на власні очі.
Окремо проходитиме голосування відвідувачами за переможця у номінації "Улюбленець виставки". Також окреме незалежне голосування за приз глядацьких симпатій відбуватиметься в середовищі акваріумістів на українському Аквафорумі.
Конкурс "Сакура в акваріумі" організовує Клуб акваріумістів Закарпаття (голова - Терезія Лазар) за підтримки ТМ "AquaEl" , ТМ "Природа", ТМ "RIKKA", "акВАзоо" та "Аквакамни".
Виставка-конкурс буде проходити з 29 квітня по 6 травня 2018 року в кафе-барі «Акваріум» (м.Ужгород, вул. Л.Толстого, 46), де традиційно проводяться такого роду заходи, і буде відкрита для відвідання щоденно, з 10.00 до 19.00 години.
Доповнять враження, творячи загальну неповторну атмосферу заходу, і екзоти "Акваріуму" - велетенські пітони, удави, варани, ігуана, скорпіони, павуки, черепахи, піраньї та літаючі собаки-крилани.
Вхід на захід - вільний.
Фото з "Сакура в акваріумі 2017"








Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.