Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Апеляційний суд Закарпатської області змінив запобіжний захід для неповнолітнього вбивці (ФОТО)

Під час судового засідання під будівлею суду тривав пікет мешканців Нижньої Апші.


14-річного підозрюваного у жорстокому вбивстві у Н.Апші взяли під варту. Таке рішення щойно оголосив Апеляційний суд Закарпатської області за підсумком засідання, яке відбулося сьогодні, 23 квітня, повідомляє Mukachevo.net

Згідно з ним, головний підозрюваний у жорстокому вбивстві однолітка у селі Нижня Апша, що на Тячівщині, має бути взятий під варту до 13 травня.

Таким чином Апеляційний суд Закарпатської області змінив попередній запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт – який було передбачено рішенням Ужгородського міськрайонного суду від 13 квітня.

Судове засідання проходило в закритому режимі. Під будівлею суду паралельно проходив пікет мешканців Нижньої Апші.

Зауважимо, що саме це рішення Ужгородського міськрайонного суду і збурило громади Нижньої Апші, яка минулого тижня на 8 годин перекрила трасу Мукачево – Рогатин та погрожувала вчинити самосуд.

Справа у тім, що Ужгородський міськрайонний суд спершу ухвалив рішення про взяття підозрюваного під варту, але згодом змінив цей запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. Але підозрюваний не дотримувався його, і навіть прийшов до школи.

Нагадаємо, що вбивство було скоєно 14 березня: 14-річний закарпатець після програшу в комп'ютерній грі наніс 28 ножових ударів своєму однолітку, який прийшов до нього пограти.

Апеляційний суд Закарпатської області змінив запобіжний захід для неповнолітнього вбивці (ФОТО)




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.