Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені довели користь ранкового сексу для жінок

Американський вчений Деббі Хербеник стверджує, що ранковий секс сприяє покращенню здоров'я та зовнішності. Якщо звук будильника вранці дратує до скреготу в зубах, то завжди знайдеться більш приємний спосіб прокинутися. Наприклад, ранковий секс. На думку одного з директорів Центру сексуального здоров'я Школи громадського здоров'я Блумінгтон доктора Деббі Хербеник, подібний спосіб почати ранок не просто приємний, але й корисний. Як для здоров'я, так і для зовнішнього вигляду.
«Він робить вас сильніше і красивіше. Ранковий секс може зміцнити імунну систему на день, підвищивши рівень імуноглобулінів – антитіл, які захищають від інфекції. До того ж він сприяє підвищенню рівня естрогену, що покращує колір і текстуру шкіри та волосся», - говорить Деббі Хербеник.
А от американський сімейний терапевт Джейн Грір більше акцентує увагу не на користь для здоров'я, а на відчуттях. «Ранок – ідеальний час, щоб віддатися любові, тому що, швидше за все, ви будете поспішати і адреналін, викликаний спонтанним сексом, посилить відчуття від процесу».
Дослідження університету Квінс у Белфасті не було сконцентровано на якому-небудь конкретному часу доби, але його результати показали, що регулярний секс (3 рази в тиждень) може наполовину знизити ризик серцевого нападу.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.