Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як зміна прізвища впливає на долю, – закарпатський астролог

Чи впливає ім’я на долю? А зміна прізвища жінкою або літературні псевдоніми? Загалом яку енергетику несе в собі наше ім’я? Сьогодні ці питання хвилюють багатьох. Тож поговорити детальніше про стародавню індійську науку, техніки передбачень, нумерологію ми запросили людину, яка добре знається на таємницях всесвіту – ведичного з Ужгорода Надію Блонську, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».
У Індії взагалі не питають, під яким знаком Зодіаку народилася людина, там питають, де на момент народження знаходився Місяць. Чому саме він? Місяць уособлює розум, свідомість і психіку людини. Тобто, індійці цікавляться, у якій накшатрі, тобто сузір’ї, був Місяць. У кожному знаці є три накшатри і кожною накшатрою управляє певна планета, яка має теж свої енергії. При цьому кожна накшатра має чотири пади, за якими закріплено певні звуки. Наприклад, на, но, ну та багато інших. Тому дивляться, у якій накшатрі і в якій паді був Місяць/адже Місяць – психіка буде перебувати під впливом енергії певної планети/ і яке сприятливе ім’я підійде тій чи іншій людині, щоб посилити і проявити ті найкращі якості, енергію, які вона повинна проявити, розвинути, аби досягти кращих результатів і краще себе проявити. На жаль, у ведичній астрології з нашою мовою літери можуть не співпадати, тож ім’я підібрати важко. Але бажано, щоб у ньому не просто був той склад, але й щоб був наголошеним. Скажімо, в імені людини має бути склад «на». Її називають вдало – Надією. Але склад повинен бути наголошеним. Тому її краще називати Надя. Якщо підібрати склад важко, людині можна дати два імені. Наприклад, наше і з потрібним складом іноземне. Важливо, що у ведичній астрології імена пов’язані з якимось божествами. У мене було навіть двоє клієнтів, які свідомо після 18 років змінили імена. Вони просили допомогти підібрати їм імена із певними необхідними складами для того, щоб якось змінити на краще свою кармічну програму і в подальшому краще реалізувати себе. Кажуть, що правильно підібране ім’я може дуже змінити життя людини, отримати необхідну енергію і реалізуватись, згідно свого Призначення/Дхарми/.
Що ж стосується прізвища, то воно більше пов’язане з нумерологією. За числами так само можна розрахувати енергії, які краще розвивати. Можна, приміром, мати прізвище, згідно з яким людина має викладати. Але дівчина вийшла заміж і взяла прізвище чоловіка. І вже тепер вона має бути юристом. Що робити?

У такому разі варто передивитись астрологічну карту і вивчити призначення, що більше підходить. Іноді жінці потрібно повернути своє дівоче прізвище, щоб виконати свій кармічний обов’язок.

А щодо творчих людей і псевдонімів, то теж потрібно вирахувати, що в собі несе псевдонім, яку програму закладено в літери, адже певна програма є в кожному слові.

zakarpatpost.net





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.