Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

«Київстар» змінює тарифи

Мобільний оператор «Київстар» скасовує з 1 травня 2018 р. кілька тарифних пакетів для своїх контрактних абонентів.

Про це він повідомив в адресній клієнтській розсилці в ультимативній формі: «Ваш тариф припиняє свою дію і буде безкоштовно змінений на «Безлім Gold». За 650 грн./місяць», – йдеться в одному з таких повідомлень для абонента плану «Все за 500».

Тільки в call-центрі компанії пояснили, що «Київстар» не опускатиметься до банального вимагання великих сум, і все-таки залишить за людиною право вибору пакета після скасування нинішнього тарифного плану. Там же уточнили, що скасовується кілька пакетів, не тільки «Все за 500»: мобільники не працюватимуть за дорогою пропозицією за 800 грн., а також за найдешевшою за 40 грн. «Класичний» – замість нього запропонують тарифний план за 50 грн.

«У старому мінімальному пакеті було 40 гривень абонентської плати і по 11 копійок за кожну хвилину розмов з 20 Мбайт безкоштовного інтернету. Все інше платне. У цьому вже немає сенсу. Зараз можна за 50 грн. отримати тариф з безлімітними розмовами з іншими абонентами Київстар та іншими пропозиціями», – зазначила менеджер «Київстар», визнавши, що мова йде про фактичне підвищення тарифів.

Вона уточнила, що після відключень у «Київстару» залишиться всього близько десятка тарифних пакетів для контрактних абонентів. І що людям, які не дуже активно спілкуються, будуть підходити не тільки більш дорогі пропозиції, такі, наприклад, як «Безлім Gold» за 650 грн./місяць, але і варіанти дешевші. Наприклад, за 475 грн., в який крім безлімітних розмов між абонентами «Київстар» (пропонуються всім) входить ще 1000 хвилин на розмови з клієнтами інших мобільних операторів 1000 смс-повідомлень, безлімітний інтернет і 25 хвилин розмови на дзвінки за кордон.

У ще дешевшу пропозицію – за 350 грн. – входить помітно менше безкоштовних опцій: 700 хвилин розмов на інших операторів, 700 смс-повідомлень, безлім в інтернеті. І не входять розмови з закордонними абонентами.

До речі, багато пропозицій оператора збіглися з тарифними планами, заявленими його прес-службою під 4G. Для людей їх анонсували шість: «Київстар 4G», «Київстар 4G Extra», «Київстар 4G Ultra», «Київстар 4G Premium», а також «Київстар 4G Business» і «Київстар 4G Business VIP». І стільки ж для корпоративних абонентів: «Київстар 4G 125», «Київстар 4G 175», «Київстар 4G 275», «Київстар 4G Premium», а також «Київстар 4G Business» і «Київстар 4G Business VIP».

Оператор не вказує в релізі нові ціни по всій лінійці пропозиції. А повідомляє лише мінімальні розцінки, які для контрактних абонентів стартують з 95 грн на місяць, для корпоративних – з 120 грн.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.