Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті селяни ледь не вчинили самосуд над підозрюваним у вбивстві

На Закарпатті мешканці села Нижня Апша обурилися через рішення суду відпустити їхнього односельця, підозрюваного у вбивстві однолітка. Люди вийшли на трасу міжнародного значення і блокували її протягом восьми годин.

Про це йшлося у програмі новин «Перші про головне» на телеканалі ZIK.

Інцидент на Тячівщині трапився ще 15 березня. Через сварку один із товаришів взяв ніж і смертельно травмував однолітка, завдавши йому 29 ножових поранень. Вже на початку квітня підозрюваному у вбивстві свого товариша суд змінив запобіжний захід і випустив з-під варти.

«Суддя ухвалив рішення про цілодобовий домашній арешт. І тому він перебував вдома під домашнім арештом», – розповів заступник начальника ГУ Національної поліції у Закарпатській області Ярослав Лебович.

Втім люди розповідають, що напередодні підозрюваний гуляв селом. Ба більше, хлопець прийшов до школи, саме це й обурило селян. Тому вони вийшли на трасу міжнародного значення Мукачево – Рогатин і блокували її вісім годин.

«Я хочу, щоб його судили за законом. Він заслужив», – вважає бабуся загиблого пані Катерина.

Заради безпеки поліцейські вивезли із села підозрюваного хлопця. Правоохоронцям ледь вдалося стримувати натовп. Люди хотіли самосуду. Кажуть, якщо справа не зрушить з місця, дорогу не тільки перекриють, але й заблокують на більш тривалий термін.







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.