Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Український літак розбився на Прикарпатті

Десятки рятувальників намагаються ліквідувати наслідки трагедії
 
В урочищі Ліснови (селище Микуличин, Прикарпаття) в гірській місцевості впав літак.

За даними керівника польотів Івано-Франківського міжнародного аеропорту та оперативного чергового західного авіаційного допоміжного центру пошуку і рятування ДСНС України, впродовж доби в повітря піднімалися всього три судна. При цьому будь-яких інших, котрі б курсували не за графіком, зареєстровано не було.
 
В місцевій обласній адміністрації додали, що вже о 21.20 було зібрано МОГ УДСНС в області, приведено в готовність та направлено до місця ймовірного падіння повітряного судна 2 ПРВ СПРЧ АРЗ СП в кількості 12 осіб та 2 одиниці техніки.
 
"Станом на 04.00 пошуки призупинено, повітряне судно не знайдено. О 07.00 заплановано заходи з продовження ведення пошукових робіт, до яких буде залучено МОГ УДСНС в області, 3 ПРВ СПРЧ АРЗ СП та волонтерів з квадрокоптером. Також додаткових повідомлень про падіння повітряного судна в районі пошуку від мешканців прилеглих територій, органів місцевого самоврядування, компаній, установ та організацій у власності яких перебувають повітряні судна, не надходило", - зазначили у відомстві.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.