Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені підтвердили: красиві жінки нещасливі

Парадоксально, але факт. Жінки, які є власницями красивих облич і струнких фігур, почувають себе менш щасливими, ніж набагато менш привабливих жінок і товстушок, про це заявили фахівці Мічиганського університету.



Американські вчені стверджують, що красуні не отримують задоволення від життя. Подібний висновок фахівців базується на даних, отриманих при дослідженні з участю 1 800 жінок, що мали різну комплекцію і різного ступеня привабливості зовнішність.
Обстеження цих жінок показало, що майже 61% тих, хто мав явну надмірну вагу і не претендував на звання сліпучої красуні, були задоволені своїм життям і вважали себе щасливими. Серед учасниць, які володіли модельними параметрами, таких виявилося набагато менше, тільки 28%.
Співробітники Мічіганського університету вважають, що позитивізм першої категорії жінок забезпечує саме наявний у них жир.

«Жири служать джерелом енергії, і синтез жиру може благотворно впливати на тривалість життя», – поділилися своєю думкою фахівці.
Зазначимо, що так званий «парадокс ожиріння», – позитивний ефект жирових відкладень у людини – не вперше привертає увагу науки. В цей раз вчені також висловили думку про те, що люди з надмірною вагою можуть жити довше, ніж худі.
Крім того, красиві жінки можуть бути менш щасливими з психологічних причин. Фахівці кажуть, що помітна зовнішність часто вимагає великих зусиль в плані підтримки, і жертвувати чимось готові насамперед жінки, які не приймають своє тіло таким, яке воно є. Вони постійно бояться набрати вагу, вивчають якісь дієти, регулярно зважуються, їх невроз стає практично перманентним. У той час як повна жінка, яка не переживає через свої форми, буде значно більшою мірою радіти життю.
Усвідомлення власної краси може відкласти серйозний відбиток на мисленні жінок. Такі красуні сприймають реальність через власну шкалу оцінок, що заважає їм будувати відносини з іншими людьми.
«Жінка, яка вважає себе привабливою, більш вимоглива до оточуючих. Чоловіки в її очах повинні володіти певним рядом достоїнств, щоб зайняти місце поруч з нею. Якщо чоловік по сукупності даних в її очах не «тягне» на гідного супутника життя, така красуня відчуває себе обділеною і нещасливою, або ж взагалі залишається на самоті», – сказала в інтерв’ю «МК» психолог Олена Мошкова.

Джерело: МедікФорум





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.