Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Є речі які не варто прати в пральній машинці

Ознайомтеся з нашими порадами, щоб не бігти в магазин за новими предметами.

Спортивне взуття
Що приховувати, найчастіше взуття після тренування і змагань має непривабливий вигляд і страшний запах. Напевно, кожна дівчина чула від подруг: «перу кросівки в машинці, а що такого?». Однак їх можна пошкодити тиском, віджиманням і гарячою водою, виробники не радять експериментувати, передає Ukr.Media.
Спортивне взуття треба прати щіткою в тазу.
Бюстгальтери
У сучасній білизни часто знаходяться всередині кісточки, що підтримують груди. При пранні ця деталь може прорвати тканину і пошкодити механізм машинки. Крім того, при віджимі бюстгальтер деформується, втрачає форму.
Білизна швидко деформується в машинці.
Одяг з декором
Сукні з мереживами або блузка з вишивкою виглядає дуже ефектно, але і коштує ця краса, звичайно, не дешево. Побережіть її, інакше весь бісер і паєтки залишаться в барабані машинки. Ці вироби краще прати в тазику, в холодній або теплій воді, а сушити в розкладеному вигляді далеко від опалювальних приладів.
Мереживо вимагає дбайливого поводження.
Куртки і пальта
Зазвичай виробник попереджає про це заздалегідь, але є господині, які не читають етикетки. Прибираючи на зиму теплий одяг, віднесіть його у хімчистку, а не намагайтеся почистити самостійно. Вставки зі шкірозамінника можуть втратити колір, облізти, подряпатися, бавовняні елементи подкрасится, а натуральних хутро стане дерев'яне. У пуховиках пір'я збиваються, пліснявіють, може з'явитися неприємний запах, куртка втрачає форму.
Пуху та хутру в машинці не місце.
Чохли і покривала
Звичайно це об'ємні предмети. Якщо покривало насилу вміщається в машинку, воно не постирается і не зможе прополоскаться як слід. Крім того, ваша «помічниця» не розрахована на таку вагу і може зламатися. Чохли, пошиті під певну річ, можливо, сядуть і потім надіти їх назад, наприклад, на крісло, буде неможливо.
Покривала і чохли віднеси у хімчистку.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.