Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В Ужгороді в ресторан TENSHI кинули "коктейлі Молотова"

Близько 1-ї години ночі 12 квітня, тобто з середи на четвер, невідомі вкинули два "коктейлі Молотова" в приміщення ресторану японської кухні TENSHI, розташованого в обласному центрі Закарпаття за адресою вул. Минайська, 16.

За інформацією Закарпаття онлайн, ресторан не згорів виключно по тій причині, що всередині перебував охоронець, який загасив джерело вогню.
За попередньою інформацією, співвласниками ресторану TENSHI є двоє мукачівців, один з яких є родичем судді Мукачівського міськрайонного суду.
Інформацію про факт події редакції Закарпаття онлайн підтвердила речниця Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області Тетяна Щоголєва.
З її слів, поліцією відкрито кримінальне провадження за ч2. статті 194 Кримінального кодексу України - умисне знищення або пошкодження майна, "вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки".
Якщо зловмисників вдасться розшукати, їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.
Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, нещодавно в схожий спосіб невідомі особи спалили весільний салон "Богиня". Згодом власники опублікували в мережі відео підпалу.

Закарпаття онлайн






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.