Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатські рятувальники навчалися взаємодіяти

11 квітня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області було проведено заняття на тему: «Порядок взаємодії Західного авіаційного допоміжного центру пошуку і рятування (АДЦПР) та оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Закарпатській області при проведенні авіаційного пошуку і рятування».

Участь у заняттях взяли: особовий склад оперативно-координаційного центру Управління ДСНС, відділу реагування на надзвичайні ситуації, Західного авіаційного допоміжного центру пошуку і рятування Ігор Бабченко.

У ході заняття обговорювалися питання здійснення авіаційно-пошукових робіт. Так, рятувальникам розповіли про особливості організацій та проведення операцій з авіаційного пошуку і рятування в умовах гірської місцевості, про сили та засоби, які залучатимуться для авіаційних робіт, про функції системи пошуку і рятування. Присутні ознайомилися з інструкцією з організації та проведення радіотренувань авіаційних і наземних пошуково-рятувальних сил ДСНС України та ін. Також було обговорено і питання стосовно взаємодії пошуково-рятувальних сил і засобів під час проведення рятувальних операцій. Також обговорювалися питання організації діяльності спеціального авіаційного загону та застосування авіації для ліквідації лісових пожеж.
Закарпатські рятувальники навчалися взаємодіяти





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.