Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

4G вже в Україні: назвали міста, де вже є новий зв’язок

Мобільний інтернет четвертого покоління 4G, який є стандартом мобільної ультрашвидкої передачі даних, вже з’явився у низці українських міст. Дана мережа забезпечує швидкість завантаження даних до 700 Мбіт/с.




Так, швидкісний мобільний інтернет 4G вже запустили Lifecell та Vodafone.
 
"Вітаємо Київ, Львів, Харків, Дніпро та Одесу, у вас 4G! І ця лихоманка потужною стрімкою хвилею розповсюдиться на інші міста України вже сьогодні!”, – зазначено на сторінці "Vodafone Україна” в соцмережах, додавши згодом, що Полтава, Суми, Івано-Франківськ, Луцьк, Кропивницький, Запоріжжя та Херсон уже літає на 4G боліді.
 
В свою чергу, на сайті Lifecell поінформували, що оператор першим запустив швидкісний зв’язок у найбільшій кількості обласних центрів України. На опублікованій карті показано, що нове покриття вже є у Кривому Розі, Кременчуці, Кропивницькому, Чернівцях, Івано-Франківську та Львові.
 
"Зараз у третині міст, зокрема, у Миколаєві, Чернігові, Житомирі, Рівному, Черкасах, Вінниці, Сєвєродонецьку та Краматорську, Lifecell – єдиний оператор, який почав надавати послуги зв’язку четвертого покоління”, – стверджують у прес-службі оператора.

Нагадаємо, наприкінці січня в Україні три українські мобільні оператори здобули перші ліцензії на 4G, а згодом викупили свої частоти для 4G.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.