Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Рахівські «Карпати» виходять в 1/8 фіналу Кубку області

25.03.2018 року ФК «Карпати» Рахів в 1/8 фіналу Кубку Закарпатської області з футболу приймав на своєму полі срібного призера минулорічного чемпіонату ФК «Середнє» Ужгородського району. Слід зазначити, що у зв’язку з різким погіршенням погодних умов за 3 доби до матчу футбольне поле в Рахові було вкрите 30 см. рівнем снігу. ФК “Карпати» звертався з проханням до ФК «Середнє» про перенесення матчу на три доби пізніше. Взявши деякий час на роздуми, в п’ятницю біля обіду нас повідомили про те, що ФК “Середнє» не погоджується переносити матч. Декілька палких вболівальників ФК «Карпати», гравці дорослого та юнацького складу команди в п’ятницю та суботу мали додаткове фізичне тренування – розчищали футбольне поле від снігу. ФК «Карпати» щиро вдячний всім, хто брав участь в очищенні футбольного поля!


Побачити гру приїхали вболівальники з Ясіня, В. Бичкова та інших населених пунктів Рахівського району.
Що ж стосується самої гри? Матч розпочався без розвідки. З перших хвилин гравці «Карпат» спробували нав’язати супернику свою гру, вступаючи в боротьбу на кожному клаптику поля.
На перших хвилинах чудову нагоду відзначитись мав Яремчук Юрій, який обіграв двох захисників та воротаря, але не зумів належно пробити по ворота – м’яч застряг у снігу. Перший тайм тривав за рівноваги суперників та на 31 хв. після удару по воротах Терпака Василя, м’яч потрапив у руку захисника середнянців в межах 5-ти метрів від лінії воріт, арбітр стояв поруч і призначив 100 відсотковий пенальті. Одинадцятиметровий удар пробив Тимочук Богдан і не промахнувся 1:0, запахло сенсацією… До кінця першого тайму гра пройшла в боротьбі у центрі поля. Другий тайм «Карпати» провели переважно на контрактах, утримуючи необхідний рахунок. У другому таймі обидві команди мали по дві хороші нагоди відзначитись голами, але у рахівчан є свій «Ноєр» – Мафтій Кудла, який у необхідні моменти виручив, а нашим гравцям трішки забракло точності в завершальній стадії атак.
Виснажлива гра принесла радість місцевим вболівальникам: ФК «Карпати» Рахів виходять далі, де в ? фіналу Кубку області у двохматчевому протистоянні зустрінуться з ФК «Дубове».
Дякуємо гравцям нашої команди за самовіддачу на футбольному полі. Вітаємо команду, головного тренера – «Карпат» – Панасюка Андрія Миколайовича та всіх вболівальників з перемогою!




Коментарі

Здорово, когда люди что-то организовываю, все лучше чем ничего, но все же у каждого своя развлекательная программа, для меня вот азартные игры самое то! В Вулкане https://vulcandengi.net/igrovye-avtomaty-vulkan-na-dengi.html автоматы моя самая фортовая! Я ни кому не навязываю свое мнение, но игры еще ни кому не навредили.
9 липня 2018 21:25
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.