Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ці продукти варто вживати лише у чітко визначений час

Кожен продукт харчування має свій час споживання, який може не лише принести користь, а головне не зашкодити організму людини. Дієтологи переконують, що біль та дискомфорт у шлунку виникають через неправильний час вживання їжі.
Про це повідомляє “НАРОДНА ПРАВДА” з посиланням на “Ukr.Media”.
Сир покращує травний процес, але його не можна вживати ввечері. Рис прискорює обмін речовин в організмі людини, але його не рекомендують їсти у вечірній час доби. Яблука найкраще споживати зранку, оскільки вони містять велику кількість клітковини та поліпшують роботу органів шлунково-кишкового тракту. Молоко рекомендують пити перед сном, воно заспокоює та поліпшує сон, а зранку, навпаки, не бажано через труднощі перетравлення.
Солодощі збагачують організм інсуліном, тому для уникнення появи зайвих кілограмів їх краще вживати у ранковий період. Банани радять їсти на обід, оскільки вони містять багато магнію та клітковини і поліпшують процес травлення. М’ясо довго перетравлюється, тому його не варто вживати ввечері, але дана їжа в день збагатить енергією та поліпшить концентрацію завдяки вмісту білка.
Бобові, що покращують роботу травлення та знижують рівень холестерину в крові, краще їсти ввечері, тому що вони мають багато клітковини, що провокує апетит. Грецькі горіхи теж добре вживати у вечірній час доби, вони покращують роботу людського мозку, збагачують організм жирними кислотами та антиоксидантами. Абрикоси та інжир будуть корисними у ранковий час, оскільки здатні прискорювати метаболізм в організмі.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.