Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Продукти, які активізують сексуальну функцію

Від найдавніших часів деякі продукти вважалися корисними для посилення сексуального бажання. За це їх назвали афродизіаками. Те, що ці продукти справді підвищують лібідо, підтверджують і наукові дані. До найвідоміших афродизіаків належать авокадо, мигдалі, полуниці, морепродукти, шоколад, інжир. Чому саме ці продукти пов’язують з успіхами в сексі? Пояснення просте – через високий вміст певних вітамінів і елементів, які активізують сексуальну функцію.

Авокадо
Цей дивовижний тропічний плід багатий на вітамін К, цінні харчові волокна, калій, вітаміни групи В, солі фолієвої кислоти, вітамін С та мідь. Ще давні ацтеки вважали авокадо сексуальним фруктом і, частково через подібність форми, порівнювали з ним чоловічі яєчка. Цінність авокадо як афродизіака пов?язана з високим вмістом у ньому ненасичених жирів, регулярне вживання яких сприяє здоров’ю серця та судин. А здорова серцево-судинна система – це гарантія того, що кров своєчасно надходить до статевих органів. За статистикою, чоловіки з серцево-судинними захворюваннями удвічі частіше страждають на еректильну дисфункцію, ніж здорові чоловіки.
Мигдаль
Ці ароматні й вишукані горіхи відомі здатністю розпалювати пристрасть і стимулювати заняття сексом. Мигдаль багатий на цінні поживні речовини, мінерали та мікроелементи, як-от цинк, селен, вітамін Е. Ці речовини важливі для сексуального здоров?я та репродукції. Не випадково мигдаль в народній медицини вважаються ефективним засобом від безпліддя. Наукові дослідження підтверджують, що регулярне вживання продуктів, багатих на цинк, підвищує лібідо і сексуальну активність. Чому саме так відбувається – науковці досі не з’ясували, але факт не залишає сумнівів.
Полуниці
Ці червоні лискучі ягоди навіть з вигляду дуже сексуальні. Не дивно, що вони є популярним гастрономічним атрибутом романтичних побачень. Полуниці – чудове джерело фолієвої кислоти і вітамінів групи В. Як показують дослідження, вітамін В поліпшує якість сперми у чоловіків. Крім того, він надзвичайно потрібний вагітним жінкам, оскільки упереджує виникнення вроджених дефектів у дитини. Шоколад
Якщо вмочити полуницю в розтоплений чорний шоколад – отримаємо афродизіак подвійної сили. Поєднання найбільш сексуальної ягоди з продуктом на основі бобів какао – це рецепт не лише вишуканого десерту, але й чудодійного засобу для ночі кохання. Шоколад містить значну кількість метилксантинів, які активізують викид у кров допаміну – гормону, що викликає почуття задоволення і підвищує сексуальне бажання.
Морепродукти
Устриці мають репутацію одного з найбільш відомих і дієвих афродизіаків. В них міститься багато цинку – елементу, що справляє виразний позитивний вплив на статеву функцію. Цинком також багаті й інші дари моря – креветки, морська капуста, гребінці, краби, кальмари. Корисна для підтримання сексуальної функції і риба жирних сортів – виловлені в океані лосось, оселедець, скумбрія. У жирній рибі багато поліненасичених жирних кислот омега-3, дуже важливих для здоров’я серця та судин.
Цитрусові
Усі члени цього сімейства тропічних рослин є щедрим джерелом антиоксидантів, вітаміну С і фолієвої кислоти – речовин та елементів, принципово важливих для репродуктивного здоров’я чоловіків. Приготуйте на романтичну вечерю салат з рожевим грейпфрутом або мандаринами, або полийте соком цитрини салат зі стебел селери (цей овоч також сприяє зміцненню потенції у чоловіків). Наталія Кошманенко





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.