Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

«Холостяк» на Закарпатті: вперше за всю історію проекту одна з дівчат отримає особливий подарунок

У третьому випуску реаліті-шоу «Холостяк 8» учасниці перевірять на собі нове правило «білої троянди» від холостяка Роджена Анусі.
Рожден Анусі та учасниці романтичного реаліті «Холостяк 8» на СТБ відправилися на Закарпаття.


Саме тут вперше за всю історію проекту холостяк піднесе одній із дівчат особливий подарунок – білу троянду, яка дає можливість піти на побачення замість однієї з суперниць.
Конкурентки дуже насторожено сприйняли це нововведення. «Ця троянда була набагато підступніша, ніж ми думали», – каже Маша.
«На війні всі засоби хороші!» – переконана Марина. Іванна ж зазначила, що правило «білої троянди» суперечить людським цінностям.
А ту, кому призначалася троянда, це правило довело до сліз!

«Для мене ця троянда значить вкрасти побачення», – ділиться враженнями найскромніша, на думку холостяка, дівчина на проекті.
Чи скористається вона таким привілеєм, і чи не зіграє ця троянда з учасницею злий жарт, побачимо вже сьогодні о 20:00 в ефірі романтичного реаліті «Холостяк 8» на СТБ.
Також на Закарпатті учасниці власними руками приготують сир, оздоровляться в чанах і продегустують місцеві наливки. Але найголовніше – продовжать боротьбу за серце головного холостяка країни Роджена Анусі.
Фото: прес-служба СТБ
Джерело: Viva





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.