Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ранкова зарядка для ніг

Хочете мати стрункі ніжки - тоді виконуйте прості вправи.



Положення лежачи на боці
Переверніться на правий бік і зробіть упор на праву руку. Лівою рукою упріться в підлогу на рівні грудей. Повільно почніть піднімати ліву ногу, коли відчуєте, що ваші м'язи напружилися, поверніть її в початкове положення. Повторіть вправу 15 разів, а потім зробіть те ж саме з лівою ногою.

Ножиці лежачи
Цю вправу також варто виконувати лежачи. Однак на цей раз потрібно буде лягти на спину. Руки випрямити і покласти вздовж тіла. Втягніть живіт. Повільно підніміть ноги на 45 градусів. Якщо вам важко - можете тримати їх ближче до підлоги. Розводьте ноги нарізно і зводьте разом повільно, не роблячи різких рухів. Намагайтеся, щоб при цьому не збивалося ваше дихання. Зробіть кілька підходів по 15-20 вправ.

Присідання зі стрибком
Тепер можете відкласти в сторону килимок. Наступна вправу потрібно виконувати стоячи. Встаньте прямо, ноги поставте на ширині плечей. Слідкуйте, щоб носочки дивилися в сторони. Руки залиште на стегнах. Повільно починайте присідати. Коли ваші ноги утворюють прямий кут, затримайтеся в цьому положенні на декілька секунд. Потім підстрибніть вгору і поверніться у вихідне положення. Зробіть 2 підходи по 15 разів.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.