Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як ходити на підборах без шкоди для здоров’я

Жінка завжди хоче виглядати привабливо. Тому, якщо чоловік при виборі взуття, насамперед, вибирає зручні моделі, то справжня леді вибирає красиве, хоча й часто некомфортне взуття на високих підборах.
Третина представниць прекрасної статі може носити взуття, яке не підходить їм за розміром, але сподобалося зовні. Жінка на високих підборах виглядає більш елегантною та стрункою. Тіло має більш гармонійні та досконалі пропорції, але це не означає, що носінням взуття на високих підборах слід зловживати. Цікаво, що взуття на підборах було придумане чоловіками і для...чоловіків.
Взуття на підборах 6-8 см було дуже зручним для верхової їзди, оскільки вершник не втрачав стремено і йому так було зручніше керувати конем. Але з часом взуття на каблуку стало привілегією суто жіноцтва. Якщо ти на підборах
Високі підбори є досить небезпечними для жіночого здоров’я, якщо їхнім носінням зловживати. У жінки, яка ходить постійно в такому взутті, збільшується навантаження на спину; може, навіть, відбуватися зміщення хреців та внутрішніх органів. Тому юним дівчаткам краще не взувати взуття на високих підборах, поки скелет повністю не сформувався.
Також останні наукові дослідження підтверджують зв’язок між безпліддям і постійним носінням високих підборів. Не забувайте взяти з собою запасні зручні черевички, щоб дійти додому. Якщо ти в кедах або «балетках» Взуття без підборів також не є корисним для людських ступнів. А сучасні підлітки, наприклад, віддають перевагу кедам та балеткам. Таке взуття не є ні фізіологічним для нашої ноги, ні зручним.
Плоска підошва кед не може амортизувати удар п’ятки об поверхню, тому щоразу при ходьбі людський скелет отримує мікрототравми. Також у людей, які постійно носять кеди, є великий ризик розтягнення сухожилля чи інших пошкоджень, оскільки стопа в тканинному взутті знаходиться в постійній напрузі, бо не має опори і підтримки. Балетки тримаються на ногах дівчинки фактично на пальчиках, тому їх володарці доводиться напружувати і стискати пальці при кожному кроці. В результаті тривалого носіння балеток у дівчат може виникнути деформація пальців нижніх кінцівок, мозолі, болі в колінних суглобах. Нога може деформуватися і підібрати комфортну пару взуття ставатиме все складніше. Якщо ти в чобітках «уггі»
Суперсучасні чобіки уггі теж мають плоску підошву, яка швидко стоптується, і нога починає з’їзджати вниз. Тому любителям уггі загрожують неприємності у вигляді хронічного болю в ногах та плоскостопості. Також через м’яку форму цих чобітків збільшується загроза розтягнень та різноманітних травм. Найоптимальніший і найздоровіший вибір для наших ніжок - це взуття на підборах 2-5 см. «Взуттєві» поради Найкраще протягом дня чергувати взуття на високих підборах з більш комфортними. Наприклад, на роботу ви йдете чи їдете у більш зручному взутті, в офісі перевдягаєте взуття на середньому підборі (для цього на роботі можете залишати одну або дві пари туфельок), а вдома одягаєте найзручніше взуття.
А якщо ви ввечері йдете на вечірку, то можна вибрати взуття з найвищими підборами. Але не забудьте взяти із собою пару на нижчих підборах, щоб спокійно дійти додому з вечірки. Обов’язково купляйте зручне взуття і вашого розміру. Найкраще ходити на пошуки нової пари взуття у другій половині дня, коли ваші ноги вже трохи змучені і набряклі. Не забувайте давати вашим ноженятам відпочити. Коли нікого немає, можете повалятися на дивані, поставивши ноги на бильце дивану чи на подушку, щоб дати крові відтекти від ніг. Корисно приймати контрастні ванночки для ніг.
Ніжки дуже люблять, коли ходять босоніж по гальці чи по траві. Якщо у вас немає такої можливості, то можна придбати чи зробити масажний килимок для ходьби вдома. Можна робити масаж стоп спеціальним масажером. Наприклад, в китайських сім'ях сімейні пари щодня роблять один одному масаж стоп. Цей масаж так і називається "щастя ніг" але він корисний не тільки для наших нижніх кінцівок, але й для усього організму. Такий масаж має розслаблюючу дію, тому його найкраще робити ввечері і після цього ви заснете «без задніх ніг». Будьте уважні до своїх ніжок, піклуйтеся про них, частіше змінюйте висоту підбору, і тоді ваші ноги порадують вас своїм здоров’ям та красою!






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.