Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Google заборонить рекламувати криптовалюти

Google заборонить рекламувати ICO, криптовалюти і криптовалютних бірж. Обмеження також торкнуться статей з порадами про заробіток на криптовалюті та оголошень про бінарні опціони. Як повідомляється в офіційній заяві компанії, нові правила рекламної політики вступлять в силу з червня 2018 року.
Нові правила реклами введуть широку заборону на будь-які рекламні оголошення, просування сайтів, а також банерів і навіть роликів на YouTube.
У Google заявили, що не знають, яке майбутнє чекає ринок криптовалюти, але "бачать досить шкоди для споживачів в цій сфері" і хочуть бути обережніше.
У звіті за 2017 рік компанія Google заявила, що заблокувала понад 130 мільйонів оголошень, які використовувалися хакерами для накрутки кліків і в тому числі видобутку криптовалюти. Це невелика частина від всієї забаненої реклами - 3,2 мільярда оголошень за минулий рік.
Facebook ввів заборону на рекламу криптовалюти і ICO в кінці січня 2018 року. Заборона стосується будь-яких оголошень, пов'язаних з криптовалютою, в тому числі в Інстаграмі.
Компанія навела приклади забороненої реклами. Так, віднедавна в соцмережі заборонені наступні типи рекламних оголошень:
  •     "Клікни сюди, щоб дізнатися про безпечну криптовалюту, яка дозволить здійснювати платежі по всьому світу"
  •     "Нове ICO! Купи токени з 15% знижкою"
  •     "Скористайся пенсійними накопиченнями, щоб інвестувати в біткоїн"
  •     "Почни торгівлю опціонами зараз і отримаєш бонуси"
Такі рекламні оголошення вважаються потенційно шахрайськими і компанія хоче позбавити від них аудиторію.
"Наш основний принцип реклами в тому, що вона повинна бути безпечною. Оголошенням, що вводять користувачів в оману, немає місця на Facebook. Ми проводимо нову політику, яка забороняє рекламу, що просуває фінансові продукти і послуги, які часто пов'язані з обманом", - пише менеджер по продукту Роб Лізерн.


Джерело: Еспресо





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.