Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Власний індекс борщу, вареника чи олів’є кожен закарпатець відтепер може зробити сам!

Відтепер із сервісом regulation.gov.ua/inflation кожен може зібрати власну страву і відслідковувати динаміку її ціни! За допомогою онлайн конструктора потрібно підібрати продукти, з яких складається страва, обрати часовий проміжок, і програма покаже, як змінювалася ціна на кожен інгредієнт окремо і на всю страву в цілому. 
“Інструмент дозволяє в декілька кліків побачити, як змінюються ціни на популярні продукти в Україні, і вже на основі цього матеріалу робити власні висновки”, – розповідає голова BRDO Олексій Гончарук.
На платформі доступний також інфляційний калькулятор, що дозволяє оцінити, як з часом змінювалися ціни в країні.
Онлайн сервіс regulation.gov.ua/inflation автоматично збирає дані з відкритих джерел (Держстат, НБУ, Світовий банк, Євростат) та фіксує щоденну динаміку цін на товари за даними найбільших онлайн-супермаркетів. Інформація представлена також в регіональному розрізі по областям.
На regulation.gov.ua/inflation:
· Динаміка цін на споживчому ринку в регіонах оновлюється кожні два тижні;
· Динаміка цін в онлайн-магазинах оновлюється щодня;
· Індекси споживчих цін актуалізуються кожного тижня.
Користувач може редагувати графік відповідно до своїх цілей та завантажувати його на свій комп’ютер. Також є можливість вбудувати окремі графіки в свій веб сайт. Незабаром BRDO запустить індекс доступності житла.


Джерело: Платформа ефективного регулювання




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.