Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатська поліція розпочала розслідування за фактом спроби дачі хабара поліцейському (фото)

На Великоберезнянщині водій спробував відкупитися від працівників групи реагування патрульної поліції за непритягнення його до адмінвідповідальності. Факт дачі хабара задокументовано й розпочато розслідування


Сьогодні, 13 березня, близько 8-ї години ранку на автодорозі сполученням Львів-Самбір-Ужгород працівники групи реагування патрульної поліції зупинили між населеними пунктами Великий та Малий Березний автомобіль марки «Таврія», який рухався між населеними пунктами без увімкненого світла, що є порушенням ПДР.
За кермом автомобіля перебував житель Малого Березного. Цей чоловік взагалі не має водійського посвідчення, а нещодавно був затриманий працівниками поліції за керування в стані алкогольного сп’яніння.
І от тепер, аби уникнути відповідальності за скоєння адмінправопорушення, водій запропонував поліцейським хабар в розмірі 1000 гривень.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу, факт спроби підкупу правоохоронців задокументовано. Гроші вилучено, обставини скоєння злочину з’ясовують слідчі.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.