Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Зірка світового кіно - Жан Рено - поїде із Закарпаття з подарунком

Деяким закарпатцям вдалося подолати стіну недоступності до відомого кіноактора Жана Рено


Як ми повідомляли, зірка світового кіно Жан Рено знімається у своєму останньому в кар'єрі фільмі "Останній крок", а частина зйомок цього фільму проходить на закарпатському Синевирі.
Актор вже прибув на Закарпаття, поселився в європейському номері одного з готелів і час від часу туристи намагаються взяти у нього автограф та сфотографуватися.
Однак охорона та продюсери всіляко охороняють актора від надокучливих туристів та місцевих жителів. Навіть журналісти скаржаться, що не можуть взяти в Жана Рено інтерв'ю. Продюсери повідомили, що для журналістів буде спеціальна прес-конференція, але вже лише у Києві, після остаточних павільйонних зйомок. Найбільш настирливим фанатам інколи вдається отримати від Жана Рено автограф, але на прохання сфотографуватися разом він відмовляє.
Тим не менше, вдалося дізнатися, що актору дуже сподобалася наша природа, а от від закарпатської кухні від відмовився, бо для його 70-річного організму вона незвична і важка.
Днями Жан Рено був у готелі Синевирський перевал, який знаходиться у мальовничому місці Закарпаття. Тут він зустрівся з головою Міжгірської райради Василем Щуром. Звичайно ж, у спільній фотографії з чиновником Жан Рено не відмовив і, як повідомляють соцмережі, актор отримав від Василя Щура в подарунок картину із зображенням Синевирського перевалу. 
28782952_573146896368573_3588825037621844584_n Сам Василь Щур впевнений, що зйомки фільму з таким відомим актором на Міжгірщині можуть лише ще більше активізувати туризм у цьому районі. У багатьох країнах світу місця, де відбувалися зйомки фільмів із знаменитими акторами, є окремою туристичною родзинкою. Було б логічно на Синевирі залишити аплікаційний будинок, який звели спеціально для зйомок фільму і він став би хорошим туристичним об'єктом. Ну і окрім того, Василь Щур міг би вже зараз замовити у Михайла Колодка міні-скульптурку із Жаном Рено і встановити її десь біля Синевирського озера. Не так вже й часто зірки такої величини навідуються в Закарпаття.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.