Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

10 речей, про які завжди слід пам'ятати!

Тільки в наших руках сила прийняти себе, пробачити, радіти і мріяти. Вирішіть бути щасливим: обіймайтеся, діліться, дивіться на захід, садіть дерева і квіти, слухайте музику, читайте книги, займайтеся спортом.



Все життя очікуєш зустрічі з кимось, хто зрозуміє тебе і прийме таким, який ти є. А потім приходить усвідомлення, що цей «хтось» завжди з тобою. І це - ти сам.
Тільки в наших руках сила прийняти себе, пробачити, радіти і мріяти. Вирішіть бути щасливим: обіймайтеся, діліться, дивіться на захід, садіть дерева і квіти, слухайте музику, читайте книги, займайтеся спортом. Саме вирішите - для вашого щастя потрібно саме ваше свідоме рішення. НІХТО, крім вас самих, не зробить вас щасливими. Найважливіший принцип. Так про що ще бажано пам'ятати?
1. Правило 80/20 (Закон Парето).
80% всіх ваших результатів і доходів приносять вам лише 20% вашої діяльності. Багато що з того, що ви робите, насправді не так вже необхідно. Оптимізуйте свій час. Задумайтесь: 80% практично марної роботи! Так у кого там немає часу для улюбленого хобі?
2. Закон Паркінсона.
Ви можете робити те, що вам треба, набагато швидше. Чим більше часу ви виділяєте на завдання, тим більше витратите. А якщо ви схильні відкладати справи до останньої хвилини, то незалежно від того, виділили ви собі тиждень або місяць, робитися робота буде все одно в останні 2 дні.
3. Спочатку віддавайте, а потім отримуйте.
Саме в такому порядку, а не навпаки. Згодом ви отримаєте більше, ніж віддали. Радійте за мир. Кожну секунду на землі виконуються бажання. Завтра може здійснитися і ваше. Жодна людина, що зробла гідний вчинок, ніколи не отримала в нагороду менше, ніж віддала.
4. Помилки і невдачі - це добре.
Вони дозволяють придбати безцінний досвід, дізнатися безліч цікавого і стати успішним, так як успіх в житті нерідко приходить лише в тому випадку, якщо ви не пройшли через невдачі і помилоки. Він приходить лише до наполегливих.
5. Знайомтеся і спілкуйтеся легко.
Ставтеся до будь-якої зустрічі, як ніби там присутні ваші найкращі друзі. Якщо ви почнете спілкування саме з такою установкою, ви будете більш впевнені, більш відкриті і будете розпологати до себе нових людей. Не кажучи про те, наскільки важливо перше позитивне враження.
6. Ваше ставлення змінює реальність.
Песимізм може ховатися за маскою реалізму. Саме тому ви опиняєтеся кожен раз «правим». З іншого боку, може бути, краще не завжди бути таким, так як з часом ми вчимося знаходити лише те, що шукаємо ...
7. Подяка - простий спосіб відчути себе щасливим.
Це чудовий засіб підтримувати позитивне ставлення до навколишньої дійсності і концентруватися на правильних цілях. А ще - робити щасливими інших. Що в свою чергу зробить вас ще щасливішим - емоції заразливі.
8. Не порівнюйте себе з іншими.
Якщо ви порівнюєте себе з іншими, ви дозволяєте зовнішньому світу контролювати себе. Перепади настрою забезпечені. Набагато продуктивніше порівнювати себе з собою ж. Щоб побачити, наскільки ви просунулися вперед і як виросли над собою.
9. У страху очі великі.
80-90% того, чого ви боїтеся, ніколи не станеться насправді. Вони існують тільки в голові. І навіть якщо щось трапляється, то все не настільки жахливо, як ви уявляли собі. Занепокоєння - лише марна трата сил і часу.
10. Не сприймайте все надто серйозно.
Більшість сьогоднішніх проблем ви навряд  пригадаєте через пару років. Якщо ставитися до себе, своїх думок і емоцій занадто серйозно, це призведе лише до занепаду сил.
Розслабляйтеся - і ваш настрій буде змінюватися чудесним чином.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.