Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як відправити посилку через «Нову пошту»


Відділення «Нової пошти» нині можна знайти практично скрізь. Тому відправляти посилку таким методом зручно, практично і швидко.
 
Прийшовши у відділення пошти, вам буде потрібно назвати свої дані: прізвище та ім’я, номер мобільного телефону. Вони вносяться у спеціальну базу даних. Надалі, якщо знову звернетеся у відділок, у вас запитають телефонний номер і відразу знайдуть інформацію про вас. Дані про себе потрібно підтвердити документом – паспортом, або іншим, який засвідчує особу.
Оператор запитає і про вартість посилки, а також про суму, яку, можливо, ви маєте отримати у вигляді оплати після отримання посилки одержувачем.
Далі вашу посилку запакують. Вам вручать товарно-транспортну накладну, номер якої потрібно повідомити одержувачу.
 
Варіанти оплати
Ви можете самі оплатити посилку. Якщо ж посилка передбачає оплату після отримання, ви маєте заплатити за те, що вам привезуть гроші одержувача.
Можна самостійно оплатити вартість посилки, а транспортні послуги сплатить одержувач.
Одержувач може відшкодувати вартість посилки, а ви оплатите післяплату.
Можна усі витрати покласти на одержувача.
Якщо обрали метод оплачування посилки післяплатою, вам через кілька днів надійде інформація у вигляді смс про прибуття посилки. Це гроші, які вам переслав одержувач. Отримати їх потрібно там само, де відбулася відправка посилки.  При собі потрібно мати паспорт. Гроші від одержувача вам видадуть у конверті, як посилку. У ньому будуть саме ті купюри, які переслав одержувач.
Якщо людина, якій ви переслали посилку, не забирає її, вам будуть приходити повідомлення про це на мобільний телефон. У повідомленні йтиметься про те, що лишилося кілька днів безкоштовного зберігання, а далі буде нараховуватися пеня. У такій ситуації нагадайте одержувачу про необхідність отримання посилки.Усі дані на «Новій пошті» вносяться українською мовою. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.