Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Скандал у Тячеві: в голову РДА жбурнули квітами під час вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Церемонія вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні у Тячеві завершилася скандалом. До мікрофона підійшов чоловік (як з’ясувалося згодом, Володимир Малько), який звинуватив присутніх на акції представників влади у піарі на річниці трагедії.
"Революція ще не закінчилася. Люди віддали свої життя за те, щоби змінити цю державу. Ці сволочі, котрі прийшли до влади, зробили все, аби знищити те, що не добив Янукович. І вони тепер, разом із "регіоналами", не маючи совісті, виходять сюди піаритися на крові, на смертях цих людей. Я хочу тепер зробити те, що зробила би тепер Небесна Сотня", – сказав виступаючий і забрав з-під монумента кошик квітів, покладений головою Тячівської РДА, і відніс його до чиновників, що стояли неподалік. А коли його спробували втримати, жбурнув ним в бік представників влади.

Багато присутніх зустріли цей вчинок оплесками. Повернувшись згодом до мікрофону, Володимир Малько також закликав керівників району 21 лютого скликати позачергову сесію райради і проголосувати за відставку президента Петра Порошенка, "зрадника України".

Як все було, дивіться на відео Михайла Токаря. Увага, на відео вживають ненормативну лексику!


У свою чергу у Тячівській РДА так прокоментували цей інцидент: "Не маючи в душі нічого святого, Володимир Малько викинув корзину з квітами, яку поставили до пам’ятника учасники заходу. Люди прийшли вклонитися пам’яті Героям Небесної Сотні, а натомість отримали дешевий піар від "активістів", які окрім диструктиву в районі, нічого корисного не зробили. Варто б наголосити таким псевдо-активістам, що патріотизм проявляється не у викиданні квітів та викрикуванні гасел, а в конкретних справах на благо громади. Відчувається наближення виборів і таких провокаційних інцедентів проявляється все більше і більше", – передає прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Джерело: 0312




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.