Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Розпочали роботу постійні комісії Рахівської районної ради

Сьогодні, 19 лютого, згідно плану підготовки і проведення чотирнадцятої сесії районної ради VII скликання, за участі голови районної ради Василя Дана та голови райдержадміністрації Павла Басараби, розпочали свою роботу постійні комісії Рахівської районної ради.
У першій половині дня з метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень, які виносяться на сесію, на спільному засіданні постійних комісій розглянули депутати, що входять до складу комісій з питань бюджету; охорони здоров’я та соціального захисту громадян; промислової політики, підприємництва, банківської діяльності та інвестицій.
У другій половині дня спільне засідання провели постійні комісії з питань освіти, культури, спорту, молодіжної політики та духовності; регламенту, депутатської етики, адміністративно-територіального устрою, законності та правопорядку; розвитку туризму, рекреації та прикордонного співробітництва. 
На засіданні депутати розглянули ряд питань порядку денного, серед яких внесення змін до діючих програм, звіт про фінансово-господарську діяльність друкованого комунального засобу масової інформації – районної народної газети «Зоря Рахівщини» за 2017 рік, внесення змін до районного бюджету та інші.
Засідання пройшли в конструктивному руслі, а висловленні зауваження і пропозиції до проектів рішень будуть винесені на розгляд президії, яка відбудеться завтра, 20 лютого.

Пре-служба Рахівської районної ради





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.