Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На поштовій марці – олімпійська чемпіонка з Берегова Ніна Гецко-Лобова (ФОТО)


"Мама... Марка, яка вийшла під серією «Олімпійці Закарпаття» – портрет олімпійської чемпіонки та чемпіонки світу заслуженого майстра спорту СРС? Ніни Гецко–Лобової", – повідмив у Фейсбук суддя Юрій Гецко.
Як повідомляють у Національному комітеті України, днями в ужгородському спорткомплексі «Юність» з нагоди відкриття XXIII зимових Олімпійських ігор відбулося урочисте запалення олімпійського вогню.
Участь у церемонії взяли голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України Іван Риляк, член виконкому осередку НОК Ярослав Свида, стипендіат Національного олімпійського комітету України Оксана Пехньо та два учасника Олімпійських ігор із Закарпаття – Іван Ковбаснюк та сноубордистка Аннамарі Данча-Чундак, яка й запалила символічний олімпійський вогонь в Ужгороді.
Також 9-10 лютого у спорткомплексі «Юність» проходила філателістична виставка та конкурс-виставка дитячих малюнків на олімпійську тематику. З цієї нагоди відбулось погашення поштової олімпійської марки. З нагоди відкриття Ігор-2018 відділенням Укрпошти були випущені марки - з портретами дворазового срібного призера Олімпійських ігор з фехтування Василем Станковичем та з Олімпійською чемпіонкою з гандболу Ніною Гецко (Монреаль-1976).
Mukachevo.net




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.