Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

День святого Валентина: що не треба дарувати своїм коханим

До нас наближається найромантичніше свято в світі - День всіх закоханих. Натхненні теплими почуттями ми підбираємо, на наш погляд, найкращі подарунки. Але не завжди наш презент може порадувати.



До нас наближається найромантичніше свято в світі - День всіх закоханих, передає Ukr.Media. Натхненні теплими почуттями ми підбираємо, на наш погляд, найкращі подарунки. Але не завжди наш презент може порадувати другу половинку.
1. Статуетки
Не варто дарувати другій половинці статуетку у вигляді ангела або інших милих звірів (зайчики, котики, ведмедики). Це не так романтично, як здається! А головна функція такого презенту - збирати на себе пил.
2. Цукерки та шампанське

Такий подарунок, зрозуміло спірний. Хто відмовиться від коробочки Raffaello або великий шоколадки ?! Але це тільки лише доповнення до головного презенту.
3. Листівки та інші романтичні дрібнички
 
Ароматичні свічки, листівки, подушки у вигляді сердечок, рамки для фото та інші "натяки" на любов. Це вже давно не актуально і зовсім не романтично.
4. Подарункові набори косметики
По-перше, подарунок сприймається, як "вирішив (а) заощадити на тобі". По-друге, а раптом саме косметика цієї лінії не підходить вашій половинці?
5. Чашки із спільним фото
Так, багато років тому подарунки такого типу (футболки, чашки, пазли, брелоки із загальними фото) користувалися популярністю, а студії по друку таких фото стрімко розвивалися. Але час минув досить багато і на ринку з'явилися більш цікаві варіанти презентів.
6. М'які іграшки
А ось і ще один вид пилозбірника! Абсолютно марна річ, навіть діти не завжди раді такому подарунку, а що вже говорити про дорослої людини!
7. Канцелярське приладдя
 
Якщо тільки вас не попросили про такий подарунок. Ну ми ж не в школі вчимося. Тим більше, що ми живемо в світі високих технологій, блокнотом можна скористатися в телефоні, та й записати важливу інформацію можна.
Тепер ви знаєте, що краще не дарувати другій половинці. 






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.