Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Найстрашніші риси характеру знаків зодіаку - "Темна сторона"

Козеріг, 

Еталонний маніяк.Не гребує нічим: моральне насильство, шантаж, катування, все для фронту, все для перемоги. Для Козерожьей перемоги, зрозуміло: якщо Козеріг вирішить, що ближніх необхідно змусити щось зробити заради його блага — гасіть світло, кидайте гранати, біжіть на інший континент, міняйте документи, підлога, вік і колір шкіри. А краще зробіть це завчасно — до того, як Козеріг зарахує вас в ряди дорогих і близьких. Просто тому, що для блага Козерога всі навколо повинні вчитися, працювати, робити зарядку, вчасно мити вуха, тримати спину. Крок вправо — спроба до втечі, стрибок — спроба полетіти. Тихо, ша!
Водолій

Абсолютно безжалісний упир,геть позбавлений хоч якийсь людяності. Емоційний інтелект — як у табуретки, совість відсутня, емпатія негативна. При цьому, щоб ви розуміли, з акторським талантом у Водоліїв все більш ніж гаразд, так що зобразити щире участь і печаль з приводу вашої сумної судьбинушки їм ніяких труднощів не складе. Але тільки до тих пір, поки ви Йому чомусь потрібні. Втім, Водолії настільки ліниві, що міняти вас на кого-небудь іншого зберуться навряд чи, тому що чи не все одно вам, якщо подумати? Можете, наприклад, вважати Водолія рептилоидом з планети Нібіру. Адже Все одно немає ніяких доказів, що Водолій — не воно.
Риби

Рибки то холодні, як лід, то істеричні понад усяку міру, і багатьом здається, що у цих лускатих точно дві найбільш темних риси, а зовсім не одна. Ха! І байдужість до бід жалюгідних людинок, і манера цих самих людинок ні за що стягують за согбенним спинах крижаним хвостом — ніякі не темні риси. Це прямо-таки ніжно-рожевенькі риси, прекрасні, як світанок. Справжня темна риса Рибок — мстивість. Варто нехай навіть випадково відтоптати Рибці хвостовий плавець — та ходіть, озираючись. Ніхто вам не передбачить, через скільки десятиліть темній товщі вод з'явиться усміхнена акуляча паща і відкусить вам ноги по саму голову. Раптово.
Овен

Лють і невмотивована агресія.Ходяча граната з вирваною чекою: будь-який необережний рух — і Овен вибухає, забризкавши всіх навколо неаппетитним вмістом своєї метафізичної тушки. І нехай нікого не бентежить той факт, що Овни, як правило, відрізняються тонким і витонченим складанням — і звідки, здавалося б, у такому маленькому ягненочке стільки того самого: забризкає якісно, повік не відмиєтесь. Коли-небудь, напевно, народиться на світ геніальний психотерапевт, здатний приборкати гнівливість Овна, але, поки цього не сталося, наш магічний куля без роботи не залишиться.
P. S. Якщо раптом ти Овен, то знай, що куля зберігається не в редакції, а в яйці, яйце в качці, качка в зайці, заєць захований в скриньці, скринька в ланцюгах висить на дубі, дуб росте в секретній лабораторії Пентагону в нічному горщику, щоб ніхто не здогадався. Не дістанеш!
Телець

Егоїзм і власництво:«Я, мені, моє. І побільше, побільше!» Якщо хто і може забрати останню цукерку у малолітнього сироти — так це Тілець. І совість Тільця мучити не буде, немає: все, що Тельцю чомусь сподобалося, повинна негайно стати його власністю, назавжди. І, щоб ви розуміли, це відноситься не тільки до туфель і платьюшкам, над якими Тельці, як над златом, чахнуть — це відноситься взагалі до всього. До живого світу в тому числі. Так що якщо Телець у вас, наприклад, закохалася — простіше самоубиться, чим пояснити їй, чому немає. Намагатися вбити Тільця — безглуздо: у?перше, все одно не вийде, а по-друге, якщо раптом навіть так, вона откопаєтся з затишної могилки і прийде за вами в повний місяць, щоб забрати з собою: сказано ж було — хочеться їй! Що незрозумілого?!
Близнюки

Брехливість і лукавство.Брешуть Близнюки натхненно і настільки талановито, що ніхто б ніколи не зловив їх на брехні, якщо б вони тільки цим і обмежувалися. Але ні! Брешуть Близнюки з любові до мистецтва, а ось лицемірять і двуличничают — за покликом своєї багатогранної натури. Так що, якщо мова твоя спокушає тебе нашептати Близнюкам якусь таємницю про себе — вирви його і кинь від себе, як вчили в одній старій книжці (хоча там, здається, було про око). Близнюки неодмінно обіймуть тебе притиснуть до своєї кістлявою грудей і поклянуться, що вони — нікому ні слова! В певному сенсі так воно і є: жодного правдивого слова дійсно нікому не буде сказано. Просто тому, що навряд чи в тебе настільки жахлива історія, як хотілося б Близнюкам. Вони крутіші придумають і всім, зрозуміло, розкажуть.
Рак

Раки намагаються нікому і ніколи не робити нічого поганого. Тому що Раки вміють робити так, щоб ми все самостійно зробили собі все погане, на що спроможна наша фантазія, а Рак і кінчика клешні не забруднить. Тому що він — самий нещасний мученик в світі. Невинна жертва нашої байдужості. Святий, смиренно терпить всіх цих невдячних мерзотників. Не цінуємо ми його. Не бережемо. Він для нас а ми! Вам вже погано і хочеться від душі зайнятись самобичуванням? Е, стривайте, Рак тільки почав. Далі буде гірше. У вас потім ще роги і копита зростуть. І комплекс провини заввишки з Еверест.
Лев

Леви, як ми знаємо, прекраснодушні,благородні, сильні та відважні, і на тлі цих прекрасних якостей якось навіть незручно називати темної рисою непомірно роздута Левине зарозумілість. Ми й не будемо, тому що нічого такого прям жахливого в цьому зарозумілості немає — чим би киця не тішилася, як мовиться, лише б в тапки не гадила. Але от щодо тапок ми все ж зобов'язані попередити: Лев це не зі зла робить, а в силу власної космічної дурості. На жаль. Дурнів, звісно, і серед інших знаків вистачає, але якщо дурний Лев — будьте впевнені: на конкурсі кретинів він займе друге місце. Чому друга? Та тому що кретин!
Діва

У всіх знаків риси як риси, а у Діви — смертний гріх:гординя 80-го левела. Діва не просто впевнена, що усі навколо дурні і не лікуються. Діва впевнена, що на цих дурнів і краплі зеленки витрачати не треба, не кажучи вже про серйозні препарати: дурнів вчити — тільки псувати! Це, треба зауважити, цілком у дусі Діви, тобто логічно: вона переконана, що пацієнти невиліковні. Але от не дратуватися Діва не може, тут логіка їй не допомагає. А коли Діву щось дратує, вона про це прямо і прикро говорить. Проблема в тому, що — повернемося трохи назад — на думку Діви, УСІ навколо дурні і не лікуються. Розумієте, так? Вам теж рано чи пізно дістанеться. Ось тільки черга дійде. Хто там наступний в клизменную? Заходьте!
Ваги

Наш магічний куля так старався, що трохи не луснув від натуги, але так і не зумів розповісти про Вагах нічого?справжньому жахливого. Внаслідок чого дорога редакціє у повному складі сіла в гурток і колективно пригорюнилась: гороскоп пропадає! Через пару годин, промочив ноги власними сльозами і виявивши на кавовому столику мило, мотузок, отрута, катана для харакірі, три пляшки горілки і диск групи «Гражданская Оборона», ми зрозуміли, що, здається, вечір перестає бути млосним. «А, так серед нас троє Ваг ж!» — раптом осінило кого-то, і все стало ясно. Гарні вони люди, Ваги. Поки в песимізм не впадають. Це, знаєте, позаразнее сухот, корости, дизентерії і лихоманки Ебола буде. Раз.
Скорпіон

Скорпіон жахливий весь,від кінчиків хелицеров до вбивчого хвоста, але найстрашніша риса — це його нестримна жага маніпулювати оточуючими. Ось достанься ця спрага, припустимо, Діві — і нічого б не сталося: командувати парадом марширують тарганів у власній голові абсолютно безпечно для оточуючих. А ось Скорпіон справжній ляльковод. І, оскільки Скорпіони ще і неймовірно розумні, диявольськи хитрі і неперевершено підступні, просте людське бажання покерувати ким-то слабший перетворюється у виконанні Скорпіона в тиранію. Справжню таку, з блекджеком і головами на кілках. Які насаджуються туди абсолютно самостійно.
Стрілець

Ситуація з темною стороною натури Стрільця насправді дуже сумна:це той випадок, коли верхи не можуть, а низи не хочуть. У сенсі, одна частина Стрельцової натури мріє про безмежної влади, а інший — лінь цієї самої влади домагатися легітимними методами. Так що ніколи не вгадаєш, чи стане ця темна риса Стрільця справді жахливою. Може бути, Стрілець просто заведе собі собачиньку — тим і заспокоїться. А може-і це ймовірніше), стане творцем і беззмінним лідером якої-небудь секти. Лідерські якості в кишеню не сховаєш!




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.