Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Хто справжній везунчик за знаком Зодіаку

Кожному з нас коли-небудь так щастило в складній ситуації

Бувало і так, що траплялися провали з якихось невідомих причин. До кожного зі Знаків Зодіаку Фортуна ставиться по-різному, передає Ukr.Media. 
Зірки змушують нас бути різними у всьому. Характер по Знаку Зодіаку теж у всіх різний, не кажучи вже про такі речі, як удача. Хто ж самий везучий з усіх нас?
Овен
Овни везучи в усьому. Цим людям щастить як у любові, так і в грошах. І в тій, і в іншій сфері це везіння цілком зрозуміло, бо Овни азартні і не бояться програвати, так як їм подобається сам процес гри, а результат є чимось вторинним. Не намагайтеся бути на них схожими — у вас все одно не вийде.
Телець
Тельцям неймовірно щастить у коханні. І чоловіки, і жінки, народжені під цим Знаком, знають толк в тому, як правильно спокушати людей. Це призводить і до фінансових перемог. Якщо Тельці достатні хитрі, то вони зможуть використовувати знайомства собі на благо завжди і скрізь.
Близнюки
Близнюкам Фортуна допомагає не дуже часто. В основному удача чекає їх там, де виходу просто немає. Якимось неймовірним чином все повертається так, що вони виходять сухими з води. Наприклад, коли фінанси зовсім закінчилися, хтось дарує їм зайву тисячу. Близнюки — це якраз ті, кого часто називають халявщиками.
Рак
Ракам дуже щастить у грошових питаннях, коли йдеться про те, куди вкласти наявні кошти. Це природжені бізнесмени, які завжди знають, як примножити свій капітал і не потрапити в боргову яму. Вони вміють заводити правильні знайомства. На початку життєвого шляху Раки знаходять друзів, які ніколи від них не відвертаються.
Лев
У Львів багато вад і слабкостей, тому Фортуна їм потрібна частіше, ніж іншим Знакам. Удача балує їх людьми, які дарують Левам всю свою любов. У Львів багато друзів і завжди є кохана людина, але не тому що вони такі класні, а тому що так хочуть зірки і Всесвіт.
Діва
Дівам удача посміхається тоді, коли вони цього не очікують, але значно рідше, ніж іншим Знакам Зодіаку. Це компенсовано їх вміннями і талантами доводити будь-яку справу до кінця. Діви вміють зберігати гроші, говорити тільки те, що потрібно, і розв'язувати війни тільки в самий відповідний момент. Отакі стратеги і дипломати.
Терези
Терези — це майже Діви в плані везіння. Всесвіт обділила їх везінням майже у всьому, але у них є один великий плюс. При народженні зірки дають Терезам якусь нереальну грацію і харизму. Це чарівність рятує їх від фіаско, допомагає в любові і просто приносить успіх.
Скорпіон
Скорпіони і від природи сильні, і удачливістю наділені по саме не балуй. Це виражається в тому, як вправно вони уникають проблем у складних ситуаціях. Якщо в офісну будівлю потрапить бомба, то виживуть тільки Скорпіони. Якщо настане кінець світу, то Скорпіонам доведеться відновлювати населення Землі.
Стрілець
Стрільцям неймовірно сильно щастить, причому це не залежить від того, що вони роблять. Їм достатньо чогось дуже сильно захотіти. Пройде трохи часу, і вони побачать перші плоди своїх бажань. Їм можна позаздрити, так як їх удача порівнянна з успіхом Баранів, а в чомусь навіть перевершує їх.
Козеріг
Запитайте Козерога, чи не везе йому, і він вам відповість, що ні. В їх власних очах вони є страдальцами і домагаються всього самі, хоча насправді все навпаки. Доля постійно дає їм шанс перемогти у відборі на хорошу посаду на роботі. У любові Козерогам теж щастить, але вони часто не помічають або не користуються шансами.
Водолій
Ще одні пестуни долі. Водолії люблять ризикувати, за що доля нагороджує їх перемогами. У багатьох фільмах ви бачите героїв, які мудрі і знають дуже важливу інформацію, яку продають. Так от, Водолії такі ж. Вони завжди на крок попереду, тому що знаю більше за інших. Як? Невідомо. Напевно, це удача.
Риби
Рибам щастить досить часто, однак Всесвіт майже завжди бере щось натомість у них. Якщо Риби не вгадують, чим їм може не пощастити, то часто зустрічаються з труднощами. Невезучим Риб назвати складно, але і улюбленцями Фортуни назвати теж язик не повернеться.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.