Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ці напої значно корисніші за воду


Вода – незамінна частина щоденного раціону людини, яка підтримує в нормі всі процеси життєдіяльності. Однак іноді її корисно замінювати іншими напоями, не менше корисними для здоров’я.
Найкраще, якщо ви приготуєте їх самостійно, а не придбаєте готові напої в магазині, пише Народна Правда з посиланням на healthystyle.
Сік буряка
Його дуже легко приготувати в домашніх умовах, скориставшись звичайнісінькою соковижималкою. У цьому напої безліч вітамінів групи В, А, С, він містить калій, магній, амінокислоти і антиоксиданти. А ще допомагає кишечнику очиститися від шлаків.
Вода з алое вера
Алое вера регулює рівень холестерину крові, благотворно впливає на мікрофлору. Його сік захищає організм людини від передчасного старіння завдяки величезній кількості антиоксидантів.
Фрукти та ягоди
Іноді корисно замінити склянку води соковитими фруктами, овочами і ягодами: кавуном, огірком, журавлиною, полуницею, виноградом. Вибирайте ті, які вам до смаку і доступні в певний сезон. Якщо ви все ж хочете приготувати з них соки, то розбавте свіжовичавлений фреш водою в співвідношенні 1: 2. Так ви захистите шлунок від занадто інтенсивного впливу фруктових кислот.
Нагадаємо, названо засіб, який може зупинити старіння мозку і поліпшити пам’ять. Для його приготування не потрібно дуже багато інгредієнтів, зате ефект він дає чудовий.
Раніше ми розповідали, що за станом кровоносної системи людини можна судити про здоров’я його організму в цілому.Стан судин впливає в кінцевому підсумку на загальне самопочуття. У свою чергу на стан впливає декілька чинників, і цей вплив можна послабити ефективними способами.
Додамо, в результаті проведеного наукового дослідження встановлено, що при регулярному вживанні соку граната організм отримує захист від стресів і підвищує його працездатність. Вчені запевняють, що сік граната може допомогти і в боротьбі з раком, перешкоджати процесу старіння, в соку міститься багато антиоксидантів. Гранатовий сік корисний для людей з анемією, а відвар з шкірки і плівкових перегородок здатний допомогти при опіках, шлункових розладах.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.